There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag sjutton till tjugoett

- juni 3, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Den korta sammanfattningen av dessa dagar är: Inga ketoner, INGET FUSK!!! Jag trodde aldrig att det här var möjligt, men det är helt sant! Jag har klarat av 21 dagar...

Den korta sammanfattningen av dessa dagar är:

Inga ketoner, INGET FUSK!!!

Jag trodde aldrig att det här var möjligt, men det är helt sant! Jag har klarat av 21 dagar helt utan mat. Nu är jag sjukt trött på choklad till frukost, lunch och middag, men det är inte långt kvar.

Jag kommer nå mitt första mål, att ta mig igenom flytet utan ett endaste litet fusk. Och jag är sjukt jävla stolt över mig själv.

Idag kan jag på riktigt börja räkna ner dagarna. Det här är min sista måndag och kvar återstår 6 dagar innan op.

Datumet är den 10/6.

Sen blir det visserligen soppa i en hel vecka men då pratar vi i alla fall varm mat, som inte smakar sött, eller choklad, jordgubbe eller kaffe latte. Riktig mat!

Efter det följer två veckor puré. Fan vad skönt det ska bli att få slänga ner riktig mat i mixern och äta.

I fredags stod jag i två och en halv timme och slevade upp chokladpudding till mina elever. Jag som älskar chokladpudding var inte sådär värst sugen faktiskt. Kan ju hänga ihop med att allt jag stoppar i mig tycks smaka choklad.

Däremot är det galet vad gott maten vi serverar doftar. Jag är såååååå sugen. Hoppas de gör min magsäck riktigt liten, annars känns det som att jag bara kommer vräka i mig mat sen;) nej då, jag ska inte.

På jobbet har jag bara två dagar kvar. Eleverna har slutligen minskat i antal och vi är nere i hälften av vad vi har som mest, ca 500-600 ätande. Det gör att det är lugnt och skönt på jobbet. På onsdag har vi studentlunch och utspring. Det är hektiskt men roligt och det tar slut lika fort som det börjar.

Imorrn spelar Burbon Boys på Grönan. Får se om det blir ett besök…

Sex dagar kvar!!!!!!!

 

 • Linda

  Nära nu! Härligt! :D

  • PartyPinglanSE

   Yes!!
   Några futtiga dagar kvar.
   TACK OCH LOV!