There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag tjugofem och tjugosex

- juni 8, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

SHIT nu är jag nära målet! Mindre än ett dygn kvar tills jag slutar med VLCD! Klockan 16 imorrn är jag officiellt i mål!!!! Det betyder dock inte att jag...

SHIT nu är jag nära målet! Mindre än ett dygn kvar tills jag slutar med VLCD!

Klockan 16 imorrn är jag officiellt i mål!!!!

Det betyder dock inte att jag får börja äta. Nope, mer flyt fast av en annan sort.

Nutricia preOp

En klar kolhydratrik dryck med citronsmak. Används för att ökapatientens energireserver inför en planerad operation. Minskarden postoperativa insulinresistensen vilket har gynnsammaeffekter för eftervården.

Nutricia preOp innehåller per 100 ml

50 kcal

0 g fett

0 g protein

12,6 g kolhydrat (100 E%)

Användning

Används inför planerad kirurgi. Kontrollera att inga kontraindicerandefaktorer för att dricka före operation föreligger. Serveras med fördel väl kyld.

Mmmmmm, citronsmak i alla fall. 1.2 liter ska jag dricka mellan 16 och 00, samt ta lite mediciner. Sen är det total fasta som gäller fram till op.

Jag kan inte riktigt förstå att jag är så nära nu, att jag har klarat av det. Jag som aldrig kommer i mål, med nåt. Jag som påbörjar men aldrig lyckas avsluta, det här kommer jag avsluta! Det känns fantastiskt och jag är riktigt, riktigt stolt över mig själv!

Sen är det faktiskt inte riktigt slut med VLCD shakerna än. De ska intas som mellanmål, några veckor till, men jag slipper leva enbart på dem.

Imorgon ska jag ställa mig på vågen igen för att få slutresultatet på första etappen, typ. Vi får se hur det går, jag är tre dagar in i mensen, så risken är stor att resultatet inte visar riktigt rätt.

I fredags bokade jag semester för bara mig och Maken. Vi behöver verkligen göra nåt, bara vi två. Så jag bokade en kryssning, men inte vilken kryssning som helst.

LÅNGKRYSSNING RÖNNE, KÖPENHAMN, VISBY – 4 DYGN

Se Bornholms vackra natur och speciella ö-liv. Hyr en cykel och ta en egen tur eller åk med på någon av våra turer som tar er antingen till Norra delen av ön eller den södra. Om man bara vill ta det lugnt, plocka med dig handduken och solskyddsfaktorn och lägg dig på Bornholms strand med en sand som får dig att tänka på karibiens stränder.

Årets nyhet, upplev vackra Köpenhamn med omnejd. Ta vår citytour där en guide lotsar er genom Köpenhamn och dess kultur, avsluta med en liten båttur genom Köpenhamns kanaler. Om du vill uppleva mer än Köpenhamn finns det möjligheter att följa med på turer utanför staden. Om ni inte vill följa med på turer finns det alltid en möjlighet att upptäcka Köpenhamn på egen hand. Passa på att ta en öl i Nyhavn, plocka upp ett smörrebröd på en av Köpenhamns genuina caféer, shoppa välkända märken eller bara njut av den kontinentala stämningen.

Kryssa till vackra Visby. Vandra runt och upplev den medeltida staden på egen hand eller vandra runt med en guide som berättar om Visbys historia och dess saga. Om ni vill se mer än Visby anordnar vi två turer som tar er utanför staden och visar upp Gotlands karga och speciella natur.

Det ska bli så supermysigt!

Det ledde också till dagens aktivitet. Jag blev tvungen att ordna med nytt pass. Jag är inte svensk medborgare och kräver de pass, behöver jag kunna visa upp ett som är giltigt. Att skaffa ett Amerikanskt pass är ingen billig historia. 770kr för passet, 250kr för passfotona och 150kr i porto. Men nu är det gjort, så det är bara att vänta.

Nuförtiden får man tydligen inte le på amerikanska passbilder. Kul, man ser ju ut som värsta brottslingen, kolla in mitt mugshot.

Tillbaka till i fredags. Jag och Lilla T åkte in till Grönan och kollade på 3 Doors Down. Superkväll med otroligt fint väder!

På vägen hem såg vi att det brann i Länna. Tydligen nån industrilokal som fattat eld.

Förutom det har jag inte hunnit med så mycket. Vi åkte ett par vändor till tippen i fredags och jag promenerade med Ninjan i stan idag när jag skulle fixa passfotona. Sen planerade jag maten nån vecka framöver så att det ska gå smidigt här hemma. Och åkte och handlade allt.

Maken jobbar lite till men hälften av barnen har redan gått på sommarlov. Fisen ska dessutom ha matsäck både måndag och tisdag och Lilla T ska till Grönan med klassen så allt måste funka.

Själv lämnar jag hemmet kl.05 på måndag för resan till Södertälje. Jag hoppas ni håller tummarna för att allt ska gå bra!