There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag tjugofyra

- juni 6, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Sjätte juni, Sveriges nationaldag och dag tjugofyra. Choklad shake till frukost, lunch, middag och mellisar…..mmmmmmmmmm lövely, eller not! Men jag går ner i vikt, sakta men säkert, alltid nåt. Yrseln...

Sjätte juni, Sveriges nationaldag och dag tjugofyra. Choklad shake till frukost, lunch, middag och mellisar…..mmmmmmmmmm lövely, eller not! Men jag går ner i vikt, sakta men säkert, alltid nåt.

Yrseln sitter dock fortfarande i. Jag hoppas det blir bättre så fort jag får börja äta nåt annat.

Idag sov jag till nio. Väldigt skönt. Sen promenerade jag lite med Ninjan och tog Fisen på shoppingtur till Haninge C. Efter det landade jag i soffan, trött som vanligt.

Bara några få dagar kvar.

Imorgon ska jag ta de sista blodproven inför op. Och försöka få tag i PreOpdrickorna som jag blivit ordinerad. Sen på kvällen ska jag ta med mig Lilla T till Grönan och kolla på 3 Doors Down.

Inför sjukhusbesöket ska jag ladda paddan med massor att titta på, så jag har nåt att göra. Att ligga på sjukhus är det tråkigaste jag vet. Alltid i en sal med andra trasiga människor och oftast med nån senil gammal gumma som ska leva rövare nattetid.

Förra gången jag gjorde en GBP, låg jag i en sal med en anorektiker. Bisarr känsla. Hon slet ut näringsdroppen, fast hon visste att hon behövde dem. Jag hade precis opererat mig för att jag var fet.

I sängen bredvid min låg en gammal dam som trodde hon var en prinsessa. Hon svepte in sig med sin gula sjukhusfilt som en mantel och kastade katetern över axen som en sjal. Droppet glömde hon helt bort när hon ställde sig upp på vingliga ben och dansade runt i rummet som enligt henne var en balsal, med nån prins som bara hon såg.

Gissa om jag jagade efter sjuksystrarna snabbt.

Sjukhus är deprimerande. Tysta, kala, tråkiga och helt utan nåt att göra. Finns det en tv är den ockuperad av gamla människor som kollar på kulturprogram på svt.

Så jag planerar att sysselsätta mig med min IPad, spel, filmer, serier och internet, med lurar och bra musik :) så fort jag vaknat till. Det är planen i alla fall.