There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag tjugotre

- juni 5, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Sommarlooooooov! Yes! Idag hade eleverna utspring och vi serverade supersmaskig studentlunch. Man kan säga att det är jobbigt just nu. Igår fikade de på jobbet med kardemummalängd och alla satt...

Sommarlooooooov! Yes!

Idag hade eleverna utspring och vi serverade supersmaskig studentlunch. Man kan säga att det är jobbigt just nu. Igår fikade de på jobbet med kardemummalängd och alla satt och smaskade och ojade sig över att det var så gott.

Idag bjöds det på princesstårta till förmiddagsfikat. Sen åt alla den goda buffén vi serverade idag och slutligen en bit princesstårta till.

Det är inte så svårt att tacka nej. Inte alls. Men det är asjobbigt att sitta med 6 personer som smaskar och bara, ooooooooo vad gott!!!

Jag satt faktiskt och fikade förmiddagsfikat alldeles ensam, bara för att jag inte hade lust att stirra på en tårta jag inte kan smaka. Annars har jag suttit och sett mina arbetskompisar fika och äta, och lyssnat på deras beröm av hur god maten är, varenda arbetsdag sen jag började flyta.

Förutom att jag var lite tjurig för att det är jobbigt med dessa sötsliskiga shaker, så var det en alldeles förträfflig dag. Det är roligt att få göra nåt annat för eleverna än bara servera mat som vanligt.

I och med att det är röd dag imorgon, klämdag på fredag och op på måndag så blev det här min sista arbetsdag denna terminen. Jag tömde nästan mitt skåp, tog med alla arbetskläder hem eftersom jag ska sommarjobba tre veckor senare ni sommar, och lämnade ifrån mig nycklarna till skolan. Vi sa hej då och jag insåg att halva personalstyrkan inte kommer vara kvar till hösten. Lite sorgligt känns det faktiskt.

Jag har fått en hyfsat säker plats till i höst och räknar med att börja jobba den 19/8 kl.07:00, på Östra. Men inget är någonsin hundra procent säkert. Jag har också fått en hint om att det kanske öppnas en möjlighet åt mig på ett annat ställe, men om det vet jag inget mer just nu.

Däremot vet jag med säkerhet att det är tre dagar kvar av flyt och sen på söndag ska jag flyta till kl.16. Efter det ska jag kolhydratladda, med andra drickor, ta lite mediciner inför op och från 24, natten till måndag är det fasta som gäller. På måndag kl.07 ska jag infinna mig på Södertälje sjukhus.

Det kan inte gå fort nog nu!!!!

Studenterna hade i alla fall tur med vädret. När de sprang ut var det strålande solsken och 22 grader varmt. I morse när jag klev upp var det 6(!!!!) grader och igår när jag och Maken var på Grönan och lyssnade på Burbon Boys var det 10(!!!!) grader. Snorkallt!!!!

Men det var en jäkligt trevlig tisdagskväll i alla fall!