There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag tolv och tretton

- maj 26, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jobbigaste dagarna hittills! Fråga mig inte varför, kanske för att det är helg? Kanske för att jag slarvat med shakerna och fått i mig för få? Oavsett så har jag...

Jobbigaste dagarna hittills! Fråga mig inte varför, kanske för att det är helg? Kanske för att jag slarvat med shakerna och fått i mig för få? Oavsett så har jag varit sugen, mycket mer än dagarna hittills. Jag drömmer om mat, om saker jag inte ens vanligen är så förtjust i, som spaghetti och köttfärssås. Jobbigt!

Så jag fokuserar på dagarna, som jag snart kan börja räkna ner. Jag påminner mig själv om att jag har kommit så här långt, utan att ens provsmaka maten jag själv lagar, och då ska jag fan klara mig hela vägen! Jag sätter de 15 kvarvarande dagarna i andra perspektiv. Hur kort är det inte när man är på semester? Hur få dagar är det inte av en hel termin? Och jag påminner mig om att jag har bara 8 arbetsdagar kvar innan sommarlovet börjar för min del. 8 futtiga dagar! Tiden kommer gå fort!

Jag bokar in saker att göra, så tiden går lite snabbare. Fika med vänner, saker att göra, vad som helst som får tiden att gå snabbt!

Igår vet jag inte vart dagen tog vägen. Jag vet att vi åkte till Maxi och handlade, för jag minns att det var ganska jobbigt, och jag ville bara därifrån. Sen kollade jag på film på kvällen.

Idag åkte jag till Rinkeby och hämtade upp min arbetskompis Hawa för en tur med henne, Fisen och Grisen ut till Hundöarna. Tyvärr regnade det, så det blev en kortis på öarna och sen fika i BB istället. Sen körde vi hem Hawa och köade oss tillbaka genom stan. Rusningstidsköer en söndagseftermiddag kl. 16:30.

Varför?

Fisen var i alla fall lycklig för vi köpte presenter till bägge hennes lärare, till avslutningen, som hon var väldigt nöjd med.

Imorgon ska jag tillbaka till kuratorn. På onsdag ska jag fika med en vän. Det är typ allt jag har bokat, men jag ska försöka ta mig till tippen nån eftermiddag med ett par lass och på fredag kör vi överraskningslunch för eleverna, vilket jag tror och hoppas kommer bli helt galet.

Idag är det morsdag och jag borde kanske besöka mammas grav snart igen. Det var verkligen en evighet sen sist. Kanske tar jag med Fisen och kör dit en eftermiddag. Som morsdagspresent till mig själv och som en belöning för allt jag åstadkommit dessa två veckor med flytet har jag idag beställt en Fitbit Flex.

Ska bli jäkligt roligt att få testa den!