There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dag två, så snabbt det gick då!

- maj 15, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag är faktiskt inte direkt hungrig, än i alla fall. Det är rätt skönt. Jag ”äter” vid samma tillfällen som tidigare så egentligen känns det inte allt för annorlunda. Däremot...

Jag är faktiskt inte direkt hungrig, än i alla fall. Det är rätt skönt. Jag ”äter” vid samma tillfällen som tidigare så egentligen känns det inte allt för annorlunda.

Däremot är det lite knepigt att jobba med mat. Jag provsmakar inget, rädd för att bli vrålsugen. Enklare att helt och hållet låta bli, men svårt att veta vad det jag lagar faktiskt smakar. Tur att det finns andra som kan smaka när det behövs!

Idag har jag dock haft problem med magont. Galet, jättemycket magont. Inte alls roligt. Tyvärr känns det onda allt för bekant sen jag drogs med tarmvred förut. Precis som då hjälper inga värktabletter nu heller.

Dessutom är jag fortfarande yr från och till. Det har jag varit i flera dagar så det har i alla fall inget att göra med kostomläggningen.

När jag jobbar går dagarna snabbt, faktiskt, trots kosten. Annars brukar tiden alltid gå långsamt just när man vill att den ska gå snabbt.

Idag är dessutom en alldeles speciell dag. Det är min födelsedag och den har jag valt att inte fira alls just idag. Jag firade för två helger sen och jag firar nog lite till på andra sidan operationen. Just idag fortsätter jag att göra val för att må bra.

Jag väljer shakerna, följt av operation och vänner som ger energi utan att tömma mig på den.

Tack för alla presenter och alla fina grattiskramar jag fått idag!

Kolla vad jag fick av Maken, precis vad jag önskat mig!!!

En kaffemugg från Starbucks!