There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dagboken dag 01

- januari 8, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 4 comments -

Kära dagbok. Idag har jag börjat mitt nya liv. Det tusende eller nåt om jag skulle ha räknat. Jag har börjat om sen jag började för första gången när jag...

Kära dagbok.

Idag har jag börjat mitt nya liv. Det tusende eller nåt om jag skulle ha räknat. Jag har börjat om sen jag började för första gången när jag var 7-8 år. Oddsen är väl knappast på min sida om man ser det så.

Hur som helst så har dagen varit lättare än förväntat. Hellweek å allt.

Först och främst hade jag räknat med att sova dåligt i natt och vara sjukt trött på morgonen men där hade jag dubbelfel. Jag sov bra och var inte död när jag vaknade. Morgonen var lugn, jag åt mina kokta ägg, drack mitt kaffe och gick ut till bilen i bra tid. Var på jobbet 06:15. Till och med trafiken var med mig, inga köer alls.

Dagen fortsatte i ett bra tempo. Vi fick ihop salladsbordet idag med, och hann preppa lite inför morgondagen. Strax efter 9 åt jag mellis och 4 timmar senare lunch. Sen blev klockan snabbt 15 och jag körde hem och satte igång middagen.

Vid 17 åt jag en banan, för att bara en timme senare äta middag. Ibland blir det lite tårta på tårta. Kl. 21 är det kvällsmellis (kvarg och hallon) och kl.22 är det hopp i säng.

Idag har jag kört mitt första träningspass med Judge Dredd. 30 minuter tog det, precis lagom, och trots att jag kände att jag vilade mer än tränade var jag sjukt skakig i benen efteråt och fick ta trappan ner ett trappsteg i taget. Judge Dredd gjorde bra ifrån sig!

MATEN IDAG:

 • 2 kokta ägg, kaffe
 • Kvarg 0.1%, hallon, kaffe
 • Rivna morötter, rödkål, kycklinggryta tandori
 • Banan
 • Färsbiff, råris, salsa, morot och champinjon
 • Kvarg 0.1%, hallon

TRÄNING:

 • Kettlebell träning med Judge Dredd, 30 minuter.

Dagens bästa – att allt gick så mycket enklare än jag trott

Dagens asgarv – när sonen berättade att en kille i hans klass svarat en engelsman ”- it's stejkt” när han frågade hur fisken de serverade var tillagad.

DagsBetyg 10/10

Ps. Jag har faktiskt druckit lite vatten idag. Ds.

 

 • Maud

  Härligt Tessan! Bra att du kommit igång igen och bra start fick du på dagen med :) Bara massa plus där! Kettlebell har jag inte testat än. Kanske kommer till skott o lär mig eller så får du lära mig ;)

  • PartyPinglanSE

   Ja, det var en väldigt bra dag igår och idag har jag ont! Jag ska utvärdera kettlebell när jag tränat lite mer, men visst kan det va nåt som passar dig, det tror jag!
   Ha en bra dag<3

 • Judge Dredd

  Vill du kräkas? För det går att fixa med lite högre tempo på svingarna!
  Bra jobbat idag, nu kommer det bli skrattfest varje gång

  • PartyPinglanSE

   Nä, kräkas är inte min grej. Men tempo kommer nog ändå med övning. Teknik först, tempo sen!