There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dagboken dag 02

- januari 9, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Kära dagbok. idag vill jag bara använda jättestora och väldigt fula ord för jag har en sån sjuhelvetes träningsvärk. När jag tänkte mig hellweek, tänkte jag aldrig att helvetet skulle...

Kära dagbok.

idag vill jag bara använda jättestora och väldigt fula ord för jag har en sån sjuhelvetes träningsvärk.

När jag tänkte mig hellweek, tänkte jag aldrig att helvetet skulle göra så ont, mest att det skulle vara jobbigt. Det har faktiskt inte varit så jobbigt, hittills. Jag är trött, men inte mer än vanligt. Det har varit roligt att jobba som det brukar vara, och dagarna har gått snabbt. Träningen med Judge Dredd igår var helt okej, och det är ett bra betyg.

Men helvete vad jag har ont i kroppen idag och mest framsida och baksida lår och rumpan.

Alltså jag går som en anka, som om jag var höggravid. Jag når inte ner till golvet och det är svårt att komma upp från stolen. För att inte tala om hur svårt det är att komma ner i sittande. Det gör ont när jag sitter, står, går, ligger och imorgon säger Judge Dredd att det Inte är en suck att jag får ställa in nåt träningspass bara för att jag har ont. Träningsvärken ska visst tränas bort.

Shit vad jag verkligen inte är sugen. Jag måste ju kunna röra mig på fredag. Vafaaaaan, jag ska ju jobba! Jag måste kunna gå och stå och bära och lyfta. (Fast jag brukar också säga att träningsvärk bäst tränas bort) men nån måtta får det vara. Jag håller ju på att gå sönder här.

MATEN IDAG:

 • 2 kokta ägg, kaffe
 • Kvarg 0.1%, hallon, kaffe
 • Rivna morötter, rödkål, sejfilé med lite sås
 • Currykycklinggryta, råris, gurka, tomat
 • Kvarg 0.1%, hallon

TRÄNING:

 • Fan heller!!!!

 

Dagens jobbigaste – att gå på toa

Dagens bästa – att jag ätit enligt plan

Dagens känsla – glädje

DagsBetyg – 8/10 (träningsvärken från HELL!!!)

 

 • http://www.facebook.com/linda.claesson Linda Claesson

  Ta en tyngre kettlebell så går fet över! ;)

  • PartyPinglanSE

   Tyngre????!!!!
   Är du helt från vettet människa?!