There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dagen, före dagen, före dopparedagen

- december 22, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag har jag varit på Maxi och handlat julmat. Det var tredje julmatshandlingen vi gjorde och nu är det knökfullt i kylarna och i frysen. Dessutom släpade vi hem 5...

Idag har jag varit på Maxi och handlat julmat. Det var tredje julmatshandlingen vi gjorde och nu är det knökfullt i kylarna och i frysen. Dessutom släpade vi hem 5 påsar öl från bolaget igår som får stå i badrummet tills vidare. Vi har fullt, fullt, fullt, överallt.

På maxi var det också fullt, med folk. Stressade människor som körde som idioter och betedde sig som idioter, med skygglappar på. Jag mötte upp Anna och fick en julklapp. Årets första och enda som jag kommer få inslagen. Tack hjärtat!

För övrigt så har jag och Maken köpt en Boxeebox till oss i julklapp och jag har beställt en alkomätare efter mycket funderande, men den kommer först efter jul. Resten av mina julklappspengar kommer gå till en resa till Polen i Mars.

I snön utanför Maxi hittade jag världens sötaste ren. Den fick följa med mig hem till priset av 350 kr. Det finaste julpyntet jag köpt tror jag.

Nu är snart halva huset julstädat och jag ska börja med listan över allt annat som behöver göras och all julmat.