There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dagens funderingar

- april 15, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag har funderat på att skriva en bok. Det skulle vara rätt coolt att ha gjort det nån gång. Dock känns det som ett enormt jobb att framställa en bok,...

Jag har funderat på att skriva en bok. Det skulle vara rätt coolt att ha gjort det nån gång. Dock känns det som ett enormt jobb att framställa en bok, som dessutom är läsvärd för andra än mig själv. Vi får se. Nån gång i framtiden kanske.

Sen har jag funderat på att byta ut antennen på Plurian. Det känns också som ett sånt här ”hur svårt kan det vara egentligen” som slutar med att jag åter igen tagit mig vatten över huvudet.

Annat jag funderar på denna tisdagsmorgon är varför det helt plötsligt känns så trögt med träningen. Jag har träningsdag idag och jag har haft alla förutsättningar för att få det avklarat redan på förmiddagen och ändå sitter jag kvar här i mysbyxor, vid datorn. Det är kallt och blåsigt ute och det lockar inte det allra minsta.

Igår eftermiddag/kväll var jag galet sugen på nåt att äta, mer än det jag åt. Jag till och med fuskade och åt några kokta tortellini när jag lagade middag till familjen. Och det är nog första gången jag verkligen fuskar. Nu vart det inte så mycket mer än 10 st, så det var verkligen ingen fara men jag funderar på om det hänger ihop med att jag precis just nu känner mig trött och lite omotiverad. Konstigt nog, för samtidigt är jag så attans stolt över veckans vikt!

Det här är dock den tidpunkten när jag annars ALLTID gett upp på mig själv. När jag varit så nära målet att jag nästan stått intill det, så har jag alltid fallit. Numer vet jag varför, jag har aldrig tänkt att jag varit värd att komma ända fram. Så det kan vara det som spökar. Gamla vanor som sitter i. Den här gången kommer det dock se helt annorlunda ut. Jag kommer INTE ge mig förrän jag nått i mål och jag kommer göra mitt bästa för att hitta en livsstil som gör att jag kan stanna kvar där sen. Det här jävla jojobantandet ska fan vara över nu!

Gårdagens matdagbok slutade på 836 kcal fast planen var 650. Ingen större fara.
Vattnet fick jag ihop till 2750 ml av de 3000 ml jag hade som mål. Inte hundra men ok. MYCKET bättre än förra veckan.
Antalet steg slutade på 11724, också godkänt.
Jag har också ett ”mål” att förbränna 1504 kcal/dag och jag kom upp i 1076 vilket motsvarar 70%. Det är inte så mycket ett mål jag kämpar för utan mer en siffra jag just nu följer. Det kan nog bli ett mål en kommande vecka.

Överlag en helt ok dag. Jag fick alla viktiga att-göra-grejer avklarade igår med, vilket känns finemang.

Så vad står på agendan idag då?

Jo, först och främst ska jag riva av ett jäkligt bra träningspass. Vecka 5 pass 1. Jag vilade ordentligt igår så att det här passet ska bli riktigt bra!
Förutom det har jag tre doggisar att rasta och en jäkla massa vatten att dricka.
Om jag hinner/orkar ska jag ta och göra bokföringen idag med, eller så kör jag spa-dag efter träningen med bad, fotvård  och bryn-färgning!
Förra veckan fick jag lite tips av min Fitbit Trainer att jag åt lite mycket av mitt dagsintag för sent på kvällen. Det är jag medveten om för det är då jag är sugen. Ska försöka ta tillvara på den tanken idag när jag lägger till mat och se om jag kan fördela det lite bättre.

Tja det var dagens funderingar so far!

thinking