There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dagens träningspass #fitnessfighten

- september 17, 2011 - by , in Fitnessfighten, Gott och Blandat, with no comments -

Idag orkade jag inte pressa fullt så hårt. Nöjde mig efter en timme och 457 kcal. Har ju tänkt ta en promenad i skogen med, det blir motion det också....

Idag orkade jag inte pressa fullt så hårt. Nöjde mig efter en timme och 457 kcal. Har ju tänkt ta en promenad i skogen med, det blir motion det också.
Jag ökade i alla fall hastigheten på löpbandet från 8.5 till 9 men orkade inte hela 10 minuter. Det fick bli 2*4 minuter med en minuts promenad emellan och sedan 2 minuter på 8.5 för att ha sprungit 10 minuter totalt.

Det var första gången jag sprang på 9, innan det här e över kommer jag klara 10 minuter på 9, tror jag i alla fall.

Andra omgången cardio, var jag helt slut, så det fick bli promenad och löpintervaller 2 minuter av vardera i 10 minuter.
Styrkan gick bra, blandar lite mellan alla övningar vi har fått.
Efter precis en timme var jag klar och hade då alternativet att ställa mig på löpbandet en sista gång för att komma upp i 500 kcal, men jag åkte hem istället. Behövde äta och fixa lite hemma för att hinna med resten av dagen.

Nu är i alla fall dagens FFträning avklarad. Imorgon är en ny dag med nya utmaningar.

Till lunch fick det bli Nästantacos (vi hade kvar sedan igår) och jag funderar på att göra samma sak till middag. Enkelt, gott och det funkar för både mig och familjen.
Lite kaffe nu så är det dax att bege sig ut i skogen om en timme.

Hur har ni spenderat er lördag?

– Postat genom BlogPress från min iPad