There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Dagens vikt

- maj 26, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vecka två efter målgång och jag håller vikten. 71.6 kg idag. Det känns ofattbart skönt. Trots allt äter jag mycket mer mat nu, jag har kryssat, druckit alkohol, ätit både...

Vecka två efter målgång och jag håller vikten. 71.6 kg idag.
Det känns ofattbart skönt.
Trots allt äter jag mycket mer mat nu, jag har kryssat, druckit alkohol, ätit både pizza och godis.
Men jag har ett annat fokus.

Nu fokuserar jag på att äta bra alla tillfällen när jag kan det. För att kunna äta och dricka vad jag vill när jag vill det. Och så tränar jag. Fortfarande bara 30 minuter löpning, 3ggr/vecka plus vardagsmotionen som ligger mellan 12″-20″ steg. Fast den här veckan kör jag Boot Camp så den här veckan blir det träning alla veckans dagar.

Får väl se lite hur det går med det där kilot till invägningen om tre veckor. Jag har lite för mycket roligt planerat, kanske, men jag ska ändå försöka.

Idag ska jag köra cabben, har hört att det ska bli kallare från och med imorgon så jag får ju passa på :D Sen såg det ut som att det skulle bli varmt igen till helgen. Det är i alla fall grymt skönt med taket nere och solen som värmer armarna och nacken.

För två år sedan köpte jag ett par linnen som var snygga men som jag aldrig kom i. Ett av dessa har jag på mig idag. Det är en känsla att stanna upp i och njuta lite av! Jag har dock fortfarande en valk på magen som stör mig men det är väl alltid nåt. Det viktiga är att se framgångarna och vara stolt över det och sluta fokusera bara på allt man inte gillar.

Ni får ta mig för den jag är, valkar, daller och allt!
Happy Monday!
20140526_082118