There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Den där jäkla vågen

- januari 23, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Vägde mig i morse och vart besviken. + 2 kg sedan i Torsdags. Är det mig eller vågen det är fel på? Ibland blir jag inte klok på det. Min...

Vägde mig i morse och vart besviken. + 2 kg sedan i Torsdags. Är det mig eller vågen det är fel på?
Ibland blir jag inte klok på det.

VågenMin våg…

…har en tendens att visa rätt olika från gång till gång. Inte bara för mig utan även för Darling. Det gör ju att vågen inte känns helt pålitlig. Oavsett så känns det inte ett dugg roligt. Jag ville ju så gärna ha ett minus på Tisdag, nu känns det snarare som att jag blir glad om jag slipper +2 kg…*SUCK*

Tänk att det ska va så förbannat svårt att leva normalt och gå ner i vikt. Ibland vill jag bara skrika och gråta. Det hjälper inte.

Skit

Vi tog fram vattenpasset och kollade golvet. Det var självklart inte helt jämnt, det är det inte någonstans i det här huset. Vi hittade till slut en plats som kändes ok. Tillräckligt jämn för att vågen förhoppningsvis inte ska diffa allt för mycket. Det hjälpte dessvärre inte idag. Den höll fast vid morgonens resultat.
Jäkla våg, jäkla kropp.

En lördag på topp!

Hade annars en grymt najs lördag med skön Combat på eftermiddagen. Fick mig en liten pratstund med någon jag saknat tokigt mycket vilket gjorde mig enormt glad.
Hämtade upp middagssällskapet på vägen hem och åt sedan en god Chili con carne i mycket trevligt sällskap. Jenny och jag drack vin och pratade och det var jätteskönt att få prata av sig lite och gnälla över livets jobbiga delar.

Anders dök upp, solbränd å snygg efter 4 veckor i Syd Afrika. Vi satt och pratade till 1 på natten innan vi packade ihop.
En grym kväll med grymma människor.
Typ en flaska vitt fick jag i mig, några jordnötter och lite godis. Och ett par nattmackor, nästan obligatoriskt för att minska risken för migrän av vinet.

Magen är bättre hoppas jag

Som pricken över i:et hade jag dessutom inte ont i magen alls igår. Det kom dessvärre tillbaka under natten men jag kunde ändå sova rätt bra. Vaknade bara några gånger av att det gjorde ont.
Så jag kände mig hyfsat utvilad när jag klev upp runt 9 i morse. Magen ömmar visserligen lite fortfarande men det är inget mot hur det har varit den senaste veckan.

Jag och Jenny kuckelurade ihop en frukostdejt för LillFisarna igår kväll så Lilla M låg i soffan när vi klev upp, och väntade på att LillFisen I skulle komma över och hämta henne för deras frukostdejt. Sedan dessa har jag inte sett röken av henne.

Middag?

Idag har jag svåra beslut att ta, måste komma på vad vi ska äta till middag.
Killarna vill ha pizza, det vill varken min våg eller plånboken. Kött med pommes och bea skulle visst också duga men det är jag inte jättesugen på.

SingStar

Jag vill ha nåt enkelt som inte tar all världens tid att laga eftersom jag tränar 16-17 och inte är hemma förrän framåt 18.
Sen är det ju bra om det är vågvänlig mat om jag ska ha en chans till på Tisdag.

Å så lite party!

Trista februari bestämde jag och Jenny igår att vi ska lysa upp med en dejt på stan och en SingStar-kväll. Det var länge sedan det sistnämnda, så det är hög tid. Nu hoppas jag att vi får bra utfall och många som kommer.

Känner ni också att jag är lite gladare? Faktiskt så känner jag mig lite gladare.
Det är inte lätt med ett brustet hjärta sa Jenny igår och hon har nog väldigt rätt.
Skönt med vänner som förstår precis hur jag fungerar.

  • http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se Cinderella

    Vågar kan driva en galen! Beroende på HUR jag kliver upp på den så kan jag få helt olika resultat… Men det är helt klart att den låååångsamma smygningen ger det minst pålitliga resultatet även om det är det man mest önskar sig! :)