There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det är bra när mörkret faller

- januari 6, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Så slipper jag se ut genom fönstret och se snön som vräker ner sidleds. Det har snöat hela dagen idag och det märktes när jag sladdade in på parkeringsplatsen runt...

Så slipper jag se ut genom fönstret och se snön som vräker ner sidleds. Det har snöat hela dagen idag och det märktes när jag sladdade in på parkeringsplatsen runt 14. Jag fick in bilen, frågan är om jag får ut den utan att skotta massor.

Snö överallt

I området syntes ingen plogbil till. Jag antar att de har fullt upp dagar som denna och vårt område kanske inte kommer först på listan. Vår smala gång fram till ytterdörren behövde egentligen skottas av ordentligt, men när jag väl kom hem hade jag varken tid eller lust.
Behövde verkligen prioritera den något sena lunchen.

Jag började dagen med frukost och följde upp den med träning i Farsta. Skön och jobbig träning. Hoppa högt upp, gå djupt ner. Jag tänker tanken hela tiden, men är inte helt övertygad om att kroppen gör som jag vill. Tänker ner, ner, ner men tror att det knappt syns att jag böjer på benen.

FöreläsningHoppa upp och ner, upp och ner…

Upp och ner ska bli mitt motto framöver. Bara jag går ner lite mer i vikt ska det nog kunna lyckas. Dag 4, veckan innan veckan och det känns bra (vilket det uppenbarligen gjorde den 21/3 2010 också).
Visst är jag sugen på godis och sånt, inte alls konstigt med tanke på hur det sett ut de senaste två veckorna. Men suget är inte större än att jag aktivt kan välja att stå emot det. Fast på lördag blir det nog lite godis. Ska försöka hålla det till mindre än vanligt i alla fall.
Eller så skippar jag det helt, har inte bestämt mig än. Det finns ju popcorn.

I Tisdags anmälde jag mig till en föreläsning på Sats. Jag tror inte de har så mycket nytt att komma med men why not? Ibland kan man få ett alldeles oumbärligt tips där man minst anar det. Föreläsningen hålls av en PT och handlar om viktminskning. Jag lär nog berätta här sedan om det var najs eller bajs.

Matfunderingar

Dagar som idag, när jag tränar och sen strosar runt i både Farsta och Haninge är det svårt att hinna med det här ätandet var tredje timme. Jag löste det så att jag åt en banan och drack lite mjölk direkt efter passet vid 12:15. Kl 14 när jag fortfarande inte var hemma klämde jag en banan till.
Sen vart det sen lunch kl 15 och det lär nog slinka ner ett äpple innan middagen serveras.

Snöigt värre

Jag försöker tänka på vad jag äter och även om jag inte direkt mäter så noga så tänker jag på både portionsstorleken och vad jag har på tallriken.

Mot Haninge C

När jag körde från Farsta till Haninge låg jag i knappt 60 km/h på motorvägen, så usel sikt och uselt underlag var det. Jag har sett massor med avåkningar och krockar i år så jag kör lugnt. Kommer hellre fram, än inte.

Fyndat!I Haninge C strosade jag runt och hamnade på Stadium som hade schysst rea på barnkläder. De hade halva priset på reapriset och jag shoppade kläder till LillFisen för 352 kr som ordinarie pris hade kostat 1333 kr. Det kallar jag verkligen fynd!

Efter lunchen skulle vi kolla på en film tänkte vi men så blev det inte så jag passar på att uppa här istället. Blir väl film och tv ikväll istället. Imorgon är dagen helt tom, ingen träning, som vanligt på fredagar, men det känns tomt nu när det varit mindre träning under veckan.

Matdagbok online

I måndags startade jag en matdagbok. Det enda jag gör är att jag postar foton av allt jag äter och skriver vad det är. Först satte jag den tillgänglig endast för några få, men tänkte att det kanske finns fler som tycker att det är intressant att se vad jag äter. Matdagboken är nu öppen för alla och länk finns högst upp på sidan.
Den uppdateras kontinuerligt under dagen.
Välkommen att titta in.