There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det är fredag, men bara knappt…

- juni 11, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Ja det är faktiskt det, om än knappt. Klockan har passerat midnatt med 22 minuter. Huset är tyst, sånär som på diskmaskinen som är igång och Stora R är hemma...

Ja det är faktiskt det, om än knappt. Klockan har passerat midnatt med 22 minuter. Huset är tyst, sånär som på diskmaskinen som är igång och Stora R är hemma efter vad som verkar ha varit en lyckad avslutningsbal för 9:orna.

Alla sover, eller har åtminstone gått och lagt sig, förutom jag då som blev kvar i soffan. Lite senare idag är det skolavslutning för alla barnen. Vi kommer gå till Lilla M:s avslutning. Hon går ut 3:an och kommer att stå på scenen och sjunga.

Sommarlov

sommarlovSen är det sommarlov, sovmornar och dagar när alla bara sitter inne, tjatar om speltid och gnäller på att de inte har nåt att göra. Man måste låta ungarna ha det tråkigt emellanåt. Annars lär de sig aldrig att ta egna initiativ utan förväntar sig bara att vi vuxna ska fylla deras tid med intressanta saker att fördriva dagarna med.

Så mina ungar kommer att få ha det tråkigt, emellanåt.

Varken grill eller gäster

Det är utlovat regn under fredagen så grillandet som inte blev av, lär väl inte bli av utan gästerna heller. Men vi har en bra spis och en bra ugn och vin kan man dricka i alla väder. Inte för att jag hade tänkt dricka nåt, jag bara konstaterar.

Men fredagspump lär det bli

Min fredagspump är fortfarande inbokad så i brist på sällskap av gäster kommer jag träna. Var det nåt nytt eller? Nån som är förvånad?
Det gick så attans bra idag på träningen med.
Det kändes som att Inka hejade på mig hela vägen genom passet, räknade ner när jag trodde att jag inte hade mer kvar att ge och hejade på mig från scenen. Jag är beroende. Kan inte sluta längta till nästa gång.

Vanlig Fredag

Förutom avslutningarna är det en helt vanlig Fredag som kommer att starta ordentligt om några timmar. Sen följer en helt mer eller mindre vanlig helg. Det är Combat, Bp och Core under helgen och på söndag kommer snälla Eva ut och ska sova här. Hon har offrat sin lediga Måndag för att följa med mig till Hofors. Så det blir inte en helt vanlig Måndag utan en Måndag spenderad i en blå barrack.

Sov gott nu, dax att bädda ner min trötta kropp i sängen.