There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det är inte lätt det här med maten

- juni 17, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Träningen igår gick så bra! Och jag är skitstolt för att jag gjorde såna apbra utfall! Fan vad jag kan, lixom! För övrigt så var det rätt jobbigt med alla...

Träningen igår gick så bra! Och jag är skitstolt för att jag gjorde såna apbra utfall! Fan vad jag kan, lixom! För övrigt så var det rätt jobbigt med alla hoppen, på slutet var det ren vilja, benen var trötta men huvudet sa ge inte upp, bara några till!

Idag är det dax igen. Samma träning, SaCoPu, med samma grymma instruktör. En ny chans att göra snygga utfall och tvinga mig till att klara alla hoppen. Tänkte jag skulle försöka äta ordentligt under dagen, för att ha gott om energi sen, men det är svårt.

Jag mår inte helt bra. Huvudet vill inte, kroppen vill inte. Lingonveckan är på g. Svårt att tvinga i kroppen mat då, oavsett om jag vet att det behövs eller inte.

Dagen är annars tom idag. Träning ikväll är det enda jag har inbokat.

Maten

Efter att jag var rätt missnöjd med resultatet på vågen i Tisdags så har jag börjat skriva upp allt jag äter. Jag räknar inte PP, fyller inte i checklistan, jag bara skriver ner tider och mat i en lista.
Det tänkte jag fortsätta med ett tag, för att få koll på hur det ser ut.

Det är inte lätt det här med maten. Jag kämpar fortfarande varenda dag för att få allt att gå ihop. Det är inte det att jag äter onyttigt utan snarare att jag äter nyttigt men för lite.
Hon som vet sa att det såg ut som att mitt dagsintag bestod av ett gäng mellisar.
Det fanns ingen riktig mat uppskriven.

Lunch

LunchJag tror att det är lunchen jag behöver förändra mest. Göra den till ett riktigt mål. Då kanske jag får mer energi till träningen på kvällen och efter träningen orkar jag inte äta nåt stort mål i alla fall.
Men lunchen är så tråkig att laga och äta. Det är så enkelt att bara äta nåt litet och lättlagat.

Det är bara att välja, vill jag ha bra resultat får jag nog jobba hårdare med maten och med mitt tänk. Försöka få in i min hjärna att det är en bra sak att jag äter, att det är ok.
Jag är ju sån att när jag får bra resultat så är maten inte ett så stort problem. Tyvärr är det det första jag ändrar på (läs äter mindre), när jag inte är nöjd med resultaten.

Fokus

Fokus har jag i alla fall. Jag är sjukt fokuserad när det gäller träningen. Längtar till varenda pass, jobbar hårt. Försöker verkligen förbättra, lägga på mer vikt, göra rörelserna bättre. Jag försöker ge allt på varenda pass, medveten om att jag nu tränar såpass lite att jag borde orka med det.

Skönt nog märker till och med jag förändringar. Mina stjärnor börjar bli rätt snygga, balansen är bättre. Mina utfall, om jag kan fortsätta som igår, kommer bli skitbra! Jag går ner djupare i knäböjen, men mer ska det bli, är inte helt framme där än. Funderar på att lägga på mer vikt här och där på Bp:n.

Sommarschema & semester

Sommarschemat startar nästa vecka på Sats. Jag siktar på att få in så många klasser jag kan men jag vet att det kommer att bli få jämfört med det jag haft hittills. Så jag får försöka komplettera med cykling.

Nästa vecka har jag dock mer eller mindre träningsfri.
Semestern hägrar med Rosévin och långa promenader.
Men sen så…

 • Rose-Marie

  Hej, läst din blogg några veckor.
  Vilken energi du har att träna så hårt!
  Du är fantastisk!

 • Martina

  Du är grym Tess.!! Märker varje gång hur mycket mer och bra du kör!!
  Kommer inte hinna till passet idag :( vill vill vill..Får bli på söndag istället.
  Ha det gott så ses vi!

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Tack snälla du!
   Synd att du inte hann idag, men vi ses snart igen hoppas jag :)
   Jag tycker att du ar grym du med.