There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det är lätt att fastna, väldigt lätt!

- februari 19, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Nyduschad, nyscrubbad, smord med favvo smörjan. Träningskläderna packade, jobbkläderna nytvättade på torkställningen, och tågtiderna kollade. Imorgon är det jag som öppnar, gissar jag, så bäst att komma lite tidigt, så...

Nyduschad, nyscrubbad, smord med favvo smörjan. Träningskläderna packade, jobbkläderna nytvättade på torkställningen, och tågtiderna kollade.

Imorgon är det jag som öppnar, gissar jag, så bäst att komma lite tidigt, så andra slipper vänta.

Träningskläderna ska med, trots att jag behöver släpa med mig allt den dryga kilometern ner till stationen till fots. Bussen passar inte ett tidigare tåg. Imorgon ska jag kolla in ett Sats i stan. Min förhoppning är att det inte är knökfullt på löpbanden när jag kommer dit, efter jobbet.

Är det det, får jag lösa det på annat sätt. Ska bli kul i alla fall att kolla in sprillans nya Sats Spårvagnshallarna.

Idag åkte min Lilla T till Orsa. När vi lämnat av honom åkte vi till Hagaparken och mötte upp Jesse, Tord och Spiff för en hundpromenad. Det var slaskigt och blött men härligt soligt och mina nya skor var alldeles underbara!!!! Jag klev i vattenpussarna och skorna såg inte ens ut att ha blivit blöta.

På vägen hem lämnade vi en sovande Ninja i bilen och sprang in på Maxi för att veckohandla. Vi klarade de på 30 minuter, men så var också listan ovanligt kort. Sen fortsatte vi hem och medan Maken badade en lycklig vovve, plockade jag in maten.

Sen fick Lilla R cykla till Thai-vagnen och köpa med sig middag. Jag åt Phad Thai med kyckling, så jäkla gott!!!

Efter middagen tog jag ett kort bad, körde kokosscrubb, och lite pedikyr. Sen lite smörj och på med pyjamasen. Fram med naturgodiset och nu är det söndagsmys i soffan, och uppladdning inför kommande veckan.

Brukar ni handla på Groupon? Jag handlar där jämt!

Jag har köpt ursnygga Urbanista lurar, en gigantisk saccosäck (som jag ännu inte fått hem), flera erbjudanden från frisörer, spagrejjer och naglar samt massor med middagar. Det är ett perfekt sätt att billigt testa restauranger jag inte tidigare provat.

Idag köpte jag middag för 4 på Ardbeg Embassy.

När jag såg det visste jag att Maken skulle älska det och jag gissade att vårt tilltänkta sällskap skulle hålla med. Vilket de gjorde.

Att ha några Groupon grejer liggande förgyller verkligen vardagen. Det blir en middag här, en massage där och ibland ett besök hos frissan. Japp det var en Groupon jag använde när jag klippte mig i tisdags.

Allt det där man vill göra, men aldrig kommer ihåg att planera in, det blir av när man köper Groupon erbjudanden. Efter som de är tidsbestämda så behöver man boka in dem och då gör man det.

Har du inte provat än så kolla in Groupon.se, men jag varnar dig, det är lätt att fastna.