There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det är lördag

- juni 12, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

fast inte så länge till, och den kunde inte ha börjat bättre. När klockan passerade midnatt befann jag mig tillsammans med Darling hemma hos våra mysiga grannar. Vi var fast...

fast inte så länge till, och den kunde inte ha börjat bättre. När klockan passerade midnatt befann jag mig tillsammans med Darling hemma hos våra mysiga grannar.

Vi var fast i diskussionerna kring bastustretchandet igen och jag fick se lite snygga poser på hur det borde se ut. Speciellt ljumskarna behöver tydligen stretchas mycket, speciellt i en bastu.

Att sen stretchande i en bastu avfärdades som ineffektivt av hon som vet, det är ju en helt annan sak. Men jag tror att tanken på bastustretch fyller ett helt annat syfte överlag, så effekten av själva stretchen är egentligen rätt oväsentlig.

Sen kväll, eller tidig morgon?

Det vart sent i säng igår. Jag lomade väl hem från Jenny & Jocke runt halv tre på morgonen. Men attans vad trevligt det var. Darling gick hem lite före mig men väntade uppe, sovandes i soffan.

På väg till grannarna

Det är verkligen en lyx att bara behöva ta sig 100 meter eller så för att komma hem. Snart flyttar dessutom J & J några hus närmare så då blir det krypavstånd på riktigt.
Det kan behövas emellanåt, vi är duktiga på att festa här i Alkolund.

Illusion

Ni ser fotot här intill.
Jag är på väg till Jenny & Jocke, med rosévinet i handen.

Om någon tycker att jag ser ”smal” ut så har Inka konstaterat att det beror helt på att fotot är taget uppifrån, av min långa Darling.

Precis som att jag själv tyckte att jag såg rätt ok ut i speglarna på gymet tills Inka sa att gymspeglar alltid är lite mer förlåtande än vanliga speglar.

Men mina stora fötter ser ju i vilket fall inte så stora ut i vinkeln lite snett ovan ifrån, alltid nåt.

Besök & träning

Jag vaknade runt 8 och vi åt väl frukost strax efter 9 här hemma. Sen ovanligt nog, ringde jag en kompis och spenderade 45 minuter tjattrandes i telefon, rätt ovanligt för att vara jag men riktigt najs. Lite snabb städning på det, och framåt 13 fick vi besök av en stor och två lite mindre tjejer.

Väldigt najs, vi satt i köket, drack latte och pratade tills det var dax att dra till Sats för veckans favvopass, BodyCombat. Tjejerna sjöng Singstar, lekte och spelade Nintendo.
Sen bakade de en kladdkaka som mer liknade knäckebröd än kladdkaka men de gjorde den själva med hjälp av Lilla R så jag tyckte att det var strålande att den gick att äta överhuvudtaget.
När det gäller bakning får vi nog öva lite tror jag.

Maxi

Hemma efter träningen åkte gästerna vidare till andra äventyr medan jag äventyrade på Ica Maxi. SHIT, vad slut jag var.
Lunch glömdes helt bort idag så två bananer före träning och en Nutrilett-bar och en RedBull efter fick räcka. Men det var tungt att åka och handla och jag läste listan många gånger för att vara säker på att allt inhandlades. Tilt i huvudet och noll energi.

Godissug

Hem, plocka ur kassarna och sen, skönt nog, så var det Darling som roddade ihop resten av middagen. Grillade som en gud och jag åt pommes, räkor, champinjoner och bea. Sen åt jag lite mer pommes och bea.
Men jag åt inget godis, inte en endaste bit och det var min stora bedrift idag, för attans vad jag var sugen, när jag stod på Ica Maxi vid godishyllorna och väntade på Lilla M som inte kunde besluta sig för vad hon skulle köpa.

Nu har jag hållit upp med godiset länge. Har aldrig hållit upp så här länge någonsin och generellt har det verkligen inte ens varit svårt. Fast idag var det jobbigt men det var ju helt och hållet orsakat av min usla mathållning under dagen.

Inte närvarande

Efter middagen spenderades kvällen i soffan med Darling, och ett par av ungarna. Jag sippade rosé och pillade konstant på telefonen, tyckte filmerna var sisådär. Hade världens bästa sms-kompis bara ett sms bort och så lite Fb på det. När jag frågade om det störde mycket om jag bloggade lite, fick jag ta min dator, mitt vin, min mobil och sätta mig i köket.

Så nu sitter jag här, med några få minuter kvar av lördagen och tänkte hinna uppdatera bloggen innan klockan slår över till söndag.

Resten av helgen

Söndag för mig är avslutning på SatsKidsDance för Lilla M, direkt följt av Bp & Core i Farsta. Sen är det bara att åka hem för Eva kommer ut och sover över inför resan till Hofors på Måndag.
Lite tonfiskmackor ska jag göra, till på måndag, och se till att alla grejer som ska med är redo att lastas in i bilen. Klockan 07:00 Måndag morgon, är det samling för alla killarna, då ska packning och cyklar lastas in i bilen.
Sen åker vi.