There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det blir strikt och trist.

- augusti 29, 2012 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Kom hem efter jobbet . Lite nere. Satte mig och fikade med en chailatte. Insåg att snart blir det inte mer fika på ett tag. Inget godis, inga snacks, inga...

Kom hem efter jobbet . Lite nere. Satte mig och fikade med en chailatte.

Insåg att snart blir det inte mer fika på ett tag. Inget godis, inga snacks, inga svulstiga middagar.

Det blir strikt och trist.

I 8 veckor.

Men det kanske behövs. Eller, jag vet att det behövs. Jag vill komma i min höstjacka, det blir så kallt annars. Och vinsten, även om jag nu skulle förlora, finns att hitta i just det. Att komma i jobbkläder, och de kläder jag vuxit ur som jag lagt i skämshögen i garderoben.

Skämshögen som växer konstant.

Jag önskar jag kunde gå in i det här och helhjärtat tro att den här gången kommer det funka. Det kommer vara enkelt och resultaten kommer snabbt, men jag vet. Jag vet…. Jag har börjat om fler gånger än jag kan minnas och de senaste åren har resultaten uteblivit. Det känns som om det inte går längre. Som om min kropp bara vägrar vara med.

Och det är så lätt att ge upp just därför. För att det känns så tröstlöst, så svårt, eller faktiskt så omöjligt. Så jag undrar ibland om jag bara är rakt av galen som ger mig in i en sån här utmaning. När jag på förhand liksom redan vet. Det är en önskan och en dröm om att jag någon gång ska hitta den där perfekta kombon som funkar just för mig. Det är ett hopp om att nu, den här gången, ska det fungera.

Jag vill verkligen det. Jag vill att det ska fungera.

8 veckor kör vi med start på måndag. Det låter inte så mycket men jag vet hur tiden saktar ner när jag inte längre kan döva min ångest och mota bort min sorg med hjälp av saker jag kan äta.

Jag hoppas så att det kommer fungera den här gången.

Snälla heja på mig! Skicka pepp och stöd i kommentarerna, jag kommer behöva det!!!

  • http://Elin79.se/vikt Elin

    You go girl!!!!