There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det enda bra med Mellon igår var ju Danny

- februari 3, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Helgerna går så snabbt! Fast jag inte ens har gjort nåt speciellt så bara rusar tiden iväg. Igår sölade jag runt i mjukiskläder hela dagen! Underbart! Och på kvällen drack...

Helgerna går så snabbt!
Fast jag inte ens har gjort nåt speciellt så bara rusar tiden iväg.

Igår sölade jag runt i mjukiskläder hela dagen!
Underbart!
Och på kvällen drack vi vin och kollade på bra tv. Inte Mellon alltså. För vi kollade på den med, men den var allt annat än bra. Hur tänker man när man ordnar så många deltävlingar men alla bidragen bara är skit? Är det det här Sverige klarar av att få fram från låtskaparna idag? Vafan, jag som trodde vi i Sverige var duktiga på musik.

Det enda bra med Mellon igår var ju Danny. Och inte för att han e snygg, eller för att han var halvnaken. Det är inte min grej alls. Jag tänder på helt andra attribut än en vältränad kropp. Men han var bäst för att han var verkligen bäst. När han fick sjunga och dansa så hamnade han i sitt rätta element och shit vad bra han är på det han ska göra.

Fast som programledare….njaaaa va? Jag tror att han hade en poäng när han sjöng att SVT valt honom för att dra den yngre publiken. Och hon Gina, henne gillar jag. Hon är lika bra på programledarskapet som Danny var på att dansa. Lena PH tycker jag e cool men fasen vad hade hon på sig? Alltså coolt att hon vågar utmana men ändå???! Och Look, tja han är ju bra han med.

Så hade jag kunnat, hade jag röstat hela pausunderhållningen till final och struntat i resten av bottennappen.

melodifestivalen-2013

Till middag igår hade Maken lagat Pulled pork och massor med tillbehör. Det är så sjukt gott!!!
Jag, Maken och Lilla R satt och åt det i vardagsrummet till Mellon.
Mys!

Idag betade jag av lite pappersarbete som skolval till Fisen och kolla runt vad som gäller när man som Amerikan ska resa till Polen. Det var ju närapå att jag inte kom in alls i Turkiet sist, så jag tänkte att det kan vara bra att vara ordentligt påläst. Det såg inte ut som att det skulle vara några problem.

Sen kollade jag upp vad det kostar att ringa från Polen och kollade vad datatrafiken kostar. Det kan ju va kul att kunna surfa lite och jag kan inte räkna med att hitta nåt gratis wi-fi att koppla upp mig mot. Min kompis i Polen letar boende åt oss och det ser ut att lösa sig. Härligt när allt faller på plats.

Sen matplanerade jag och tog med mig Lilla R till Maxi och släpade hem 5 fulla matkassar. Skönt, nu är veckans alla middagar planerade och inköpta.

Så nu är det bara att ladda om för en ny arbetsvecka. Det ska bli roligt, vi kommer få en ny medarbetare denna vecka och jag hoppas att han är bra. Det råkar vara en vän till mig och nackdelen med att jobba med vänner är just att behöva konfrontera dem om de inte jobbar bra eller om det uppstår andra problem. Eftersom jag verkligen inte är konflikträdd när det gäller jobbet, är det i sig inget problem, men ni vet, jag vill aldrig göra nån ledsen och det kan vara svårt att kritisera utan att folk blir ledsna. Speciellt vänner.

Nåja, han e nog grym! Jag tror det!

Så det ska bli en spännande vecka, även matmässigt faktiskt. I stort sett alla dagar serverar vi favoritmat men det är inte bara bra. För vår del brukar det betyda mycket mer jobb. Av någon konstig orsak tycks eleverna alltid stöka extra mycket när de får favoritmaten. Dessutom har skolan beslutat att de tre veckorna fram till Sportlovet ska vi införa brickor igen i ett försök för att se om det gillas.

Själv tror jag att det kommer bli jobbigare för oss men det återstår att se. I disken kommer det i alla fall bli bra mycket mer att göra.

Jag hoppas ni får en grym vecka.
Det tänker jag själv se till att jag har!