There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det har varit en grym helg!

- december 6, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Jag körde Combat i Lördags, trots att jag var ute i Fredags, och det gick jättebra. Hade inga problem alls trots både vin och cider kvällen innan. Det var inte...

Jag körde Combat i Lördags, trots att jag var ute i Fredags, och det gick jättebra. Hade inga problem alls trots både vin och cider kvällen innan.
Det var inte nån jättegrupp men det var roligt folk och jag fick en komplimang av en medlem.

Komplimang

LoveEn tjej som såg vagt bekant ut pratade med mig i omklädningsrummet. Jag har nog pratat med henne tidigare, fast det var länge sedan. Hon frågade mig när det var jag började träna på Sats. Jag svarade att i våras någon gång satte jag min fot på Sats i Farsta för första gången och hon svarade att hon kom ihåg mig, från då, när jag började.

”-Du var stor då, sa hon. Nu är du jättesmal”

Det kanske är att överdriva saken en gnutta men det var himla trevligt att höra. Jag svarade ”-Tack, vad snäll du är. Nu blev jag jätteglad” Varpå hon sa, ”-Jag är inte snäll, du har verkligen blivit smal.”

Med det i ryggen kunde jag inte annat än göra ett bra Combat-pass. Så det var precis det jag gick in för.

Glöggmys

Efter träningen blev det en dusch och lite piff innan jag och Inka gjorde sällskap ut till Ami i Hökarängen. Glöggmys stod på agendan och mysigt var det sannerligen. Finare människor är svåra att hitta. Ami bor i en urmysig liten lägenhet och vi började med bubbel, vilket slank ner hur lätt som helst.

VännerSen fortsatte vi med glögg och avslutade med vitt vin. Kvällen var trevlig, humorn var befriande låg emellanåt och samtalen flöt obehindrat. Jag slapp åka hem ensam mitt i natten och det var vansinnigt skönt.
Både Ami och Inka skulle jobba på söndagen så det blev en tidig morgon, vilket jag inte alls hade något emot.

Söndag

I Farsta Strand blev jag tvungen att vänta 20 minuter på tåget men runt 10:30 var jag hemma hos familjen igen.

Söndagen spenderades med huvudet i WordPress. Försökte hjälpa Darling med lite CSS kunskap men hjärnan ville inte riktigt som jag ville och det kändes som att jag klampade runt i sirap och kom ingen vart. Jag skippade söndagens Bp för att jobba lite istället och lagade sen middag som vi åt runt 17:30.

Kvällen bjöd inte på något rafflande på tv så det fick bli en blogguppdatering, ett par pepparkakor och ett par bitar ur chokladasken.

Sammanfattningsvis har det varit en sjukt trevlig helg med både en dejt med Jesse, Tord och Anders samt en med Inka och Ami.
Mina fina underbara vänner!

 • Anna

  men va – Beck igår var ju ett måste att somna till på tv?? :DD

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Hahahaha, ja det ska va det då. Att somna till :)
   Men jag somnade i sängen istället. Mycket skönare så…