There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det heter dimljus, den där lilla lampan under strålkastaren.

- mars 2, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det är galet fint väder ute, men inte sådär vårvarmt. Det är synd, jag ser mig själv i solen sippandes på nåt rosa med bubblor. I den tanken ingår inte...

Det är galet fint väder ute, men inte sådär vårvarmt. Det är synd, jag ser mig själv i solen sippandes på nåt rosa med bubblor. I den tanken ingår inte flera lager vinterväder och blåfrusna fingrar så det lär knappast bli av idag.

Hur som helst är det fredag och veckans tredje löpintervallpass ska genomföras. Egentligen borde jag bestämma exakt NÄR det ska klaras av, för jag vet ju hur jag annars skjuter och skjuter på det. Träning måste jag boka in och därför är det så smidigt med gruppträning där klasserna börjar med eller utan mig. Inget utrymme för ”jag ska bara” innan.

På måndag ska min lilla Loppa in på service, 3000 mil och ett trasigt dimljus. Eftersom jag börjar 07:30 i stan och Toyota öppnar först 07:00 ska jag lämna bilen där redan på söndag. Jag tänkte att det kunde ju va ett utmärkt tillfälle för en promenad alternativt åka-kommunalt-träning med Ninjan.

Så jag tänkte att om vädret är fint så promenerar vi hem vilket blir kanske 8-9 km och om vädret är dåligt så promenerar vi bara till centrum och tar bussen hem, vilket blir bra träning för Ninjan som aldrig brukar åka buss.

Det innebär att jag blir av med bilen redan på dagen på söndagen och således kommer ha svårt att hinna med veckohandlingen som jag oftast gör på söndag eftermiddag. Därför har jag redan nu matplanerat och skrivit inköpslistan så att jag kan veckohandla idag.

Sen funderar jag om det är ok att rota fram högtrycken och tvätta marken på framsidan av huset. Det e nån katt som pinkar in revir och när solen ligger på luktar det inte jättetrevligt. Jag tänker att det blir ju en del vatten och det kanske inte är så roligt om det sen blir kallt och fryser på inatt. Jag får fundera på den.

Tippen ska jag passa på att besöka också, den öppnar 13. Och så ska jag laga köttgryta till middag.

Igår började jag på ett blogginlägg om ICA. Det kommer bli ett intressant inlägg men jag behövde dubbelkolla en del av det jag tänkte skriva, så att det verkligen blev rätt. Så jag ringde ICA och ställde frågor som de inte hade svar på. Så mina frågor skulle skickas vidare och sen skulle jag få svar via mail. Jag hoppas svaret kommer snart, så jag kan skriva färdigt inlägget.

Sista dagen av sportlovet idag och idag fick jag lite sovmorgon. 07:50 väcktes jag av en glad 25 kilos valp som skuttade på mig och ville kliva upp. Kan man bli annat än lycklig?