There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det känns bra

- mars 21, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Söndag kväll och jag har betat av 8 träningspass. Det känns bra. Lite mindre bra känns det  i ena knät som är lite slitet efter en Corepulsövning. Det känns för...

Söndag kväll och jag har betat av 8 träningspass. Det känns bra. Lite mindre bra känns det  i ena knät som är lite slitet efter en Corepulsövning.

Det känns för övrigt bra i kroppen rent allmänt. Sådär som att det kanske skulle kunna bli ett minus på vågen på tisdag, men jag vågar inte hoppas. Rädd för att bli besviken.

Pumpen i fredags gick jättebra. Jag körde med samma vikter jag brukar köra med och det kändes helt ok. Kanske dax att ta tag i det och se om jag kan öka lite.

Korrekt teknik

Har provat med mer vikt tidigare, men insett att det är en tunn gräns mellan vad jag orkar med och vad jag orkar och fortfarande har kvar tekniken. Jag menar om jag skiter i att göra alla rörelser helt korrekta så orkar jag lätt mer, mBodypumpen jag har insett att mindre vikt och korrekt teknik ger både bättre träning och mindre skador.
Men, det kanske är dax att prova lägga på igen.

Corepuls var det idag och det var som vanligt galet svettigt och roligt. Skulle gärna köra ytterligare nåt pass i veckan men det finns inte fler corepulspass i Haninge.

Rödtjut & skvaller

Igår var vi över hos grannarna för lite rödvin och skvaller. Apnajs! Jag kom inte i säng förrän runt 02 så jag var lagom mör när jag skulle upp i morse.
Idag hade vi jättetrevligt fikabesök, jag hade bakat kladdkaka som vi åt med hallonglass och grädde. Det var supergott men såhär i efterhand så hade jag nog mått bättre om jag ätit något mer under dagen än bara kladdkaka.
Från middagstid har jag haft migränkänning och nu har jag ätit piller så jag känner mig alldeles slut.

Under helgen har vi också hunnit med att veckohandla och grannarna välkomnade våren med årets första korvgrillning på altanen i solen. Synd bara att gårdagens fina väder var som bortblåst av snöfallet idag. Nu är det minusgrader och ”skrapa rutorna väder” igen.

Till imorgon hoppas jag solen orkar komma tillbaka.