There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Det var gårdagen det!

- september 21, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Godmorgon, idag är det fredag och jag gissar att många av er har längtat efter helgen. Jag längtar alltid efter sovmorgon och det får jag imorgon!!! Igår spenderades dagen först...

Godmorgon, idag är det fredag och jag gissar att många av er har längtat efter helgen.

Jag längtar alltid efter sovmorgon och det får jag imorgon!!!

Igår spenderades dagen först med läkarbesök, som kommer leda till ytterligare lite undersökningar. Bland annat ska jag genomgå mitt livs första gastroskopi och jag längtar verkligen inte. Jag tror till och med att endoskopi skulle vara bättre men tyvärr hjälper det inte mig. Hoppas att jag kan få lugnande, när det är dax.

Det behöver göras hur som helst så jag har inte så mycket val.

Efter besöket hos doktorn åkte jag till jobbet och sprang runt som en liten iller och var oförskämt glad. Jag tror att skulle ni fråga mina arbetskompisar så skulle de säga att jag alltid är lika glad. Jag trivs överlag väldigt bra med mitt jobb och dem jag jobbar med.

Efter jobbet åkte jag till Solna och fikade bort eftermiddagen och början på kvällen. Det var mycket trevligt!!!! Vi pratade och drack kaffe och hade det jättenajs. Här pratar vi en kompis som ställer upp för allt och alla men som har det lite tufft själv just nu, och som jag tycker jättemycket om. Vi ska hitta på massor med bus framöver, hoppas jag.

Strax före 19 åkte jag hem. Hem till familjen som vid det laget hade ätit middag och jag åt själv framför tv:n i gott sällskap av maken och två av killarna. Sen blev klockan 22 och vi sa gonatt.

Det var gårdagen det!

Mer och mer tänker jag på att jag faktiskt är ansvarig för att fylla mitt liv med det som gör mig glad. Att se till att göra det jag vill göra. Det är inte så enkelt alla gånger, speciellt när jag så gärna vill ha sällskap men inte hittar nåt. Det går ju liksom inte att tvinga fram vänner bara sådär. Men för övrigt så kan jag nog jobba ännu hårdare på att verkligen komma till skott med saker jag vill få gjorda och inte låta dem rinna ut i sanden.

Nu ska jag åka till jobbet! Trevlig fredag!