There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Do one thing that scares you everyday – CHECK!

- april 3, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Egentligen borde jag va stolt men just nu har jag panik. Jag e skitskraj! Jag har blivit rekommenderad till ett jobb. Ett jobb jag visserligen tror att jag skulle klara...

Egentligen borde jag va stolt men just nu har jag panik.
Jag e skitskraj!
Jag har blivit rekommenderad till ett jobb. Ett jobb jag visserligen tror att jag skulle klara galant, bara jag kom in i det, men det är miljoner saker att ha koll på. Då menar jag MILJONER och dubbelt så många sallader som jag gör idag. Då är det ändå den enkla biten.
Jaja, inte riktigt dubbelt, men typ så.

Nu handlar det om att tro på mig som aldrig förr, som min chef tycks göra. Att se det hon ser, i mig.
Å ena sidan så vet jag att jag är jävligt bra, men å andra sidan, när jag får höra vad som ingår i arbetsuppgifterna, tänker jag att jag har ju aldrig ens stått i disken.
Ännu mindre beställt varor, hållit i personalmöten och ansvarat för diverse rutiner.
Jag har precis lärt mig koka bönor och pasta i skolans ugnar.

Så det var exakt det jag sa. Med ärlighet kommer man aldrig fel.
Jag är jäkligt duktig, jag lär mig snabbt men jag har ingen erfarenhet och väldigt lite vana.
Efter mina 17 år som hemmafru har jag jobbat ganska precis 3 månader, minus lov.
Thatś it.

Nu får vi se hur det går. På sätt och vis skulle jag så gärna stanna precis där jag är, med folket jag gillar och tryggheten i att kunna rutinerna. Men samtidigt så är det enormt utvecklande att kliva utanför bekvämlighetszonen, tänka lite mer ”manligt” vilket skulle vara ”-självklart fixar jag det. Nemas problemas.”
Kan du bygga en rymdraket? ABSOLUT! Jag fixar det i helgen.

Och vad har jag att va rädd för? Jag kan inte annat än misslyckas i att leva upp till förväntningarna och önskemålen, och även om det inte ingår att misslyckas i mitt liv, så är det väl okej nån gång lite nu och då.
Jag har i alla fall inte sagt nåt jag inte kan stå för.

Idag blir det ingen träning. Ska hem och laga middag och försöka landa i mitt lätt omtumlande jag. Sen behöver jag vila för att klara löpbandet imorrn, tror jag.
Jag ser inte fram emot det.

Solen skiner över mitt Västerhaninge, det blir nog bra det här.