There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Drömma får man

- juli 2, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Frukostfikar ensam på jobbet. Bara 5 dagar kvar. Inte så att det är nån fara att jobba, det är ett rätt glassigt jobb faktiskt, men det ska bli skönt att...

Frukostfikar ensam på jobbet. Bara 5 dagar kvar. Inte så att det är nån fara att jobba, det är ett rätt glassigt jobb faktiskt, men det ska bli skönt att slippa kliva upp kl.06 på morgonen. Dessutom har jag en del grejer hemma som jag vill ta tag i. Planera kräftskiva, göra det bästa med det som är kvar av altanen och få ordning på lergropen.

De senaste 2 veckorna har jag morgonpromenerat i stort sett varje dag och ätit väldigt bra. Idag, dag 15, hade jag hoppats känna av lite resultat, men icke! Jag är lika fet fortfarande. Hoppas jag får besked angående min remiss snart, så jag får veta en uppskattad väntetid. Vi pratar ju fortfarande för bedömning, det är inte alls säkert att resultat er blir till min fördel. Men nånstans måste man börja.

Och får jag ett ja för omop så måste jag ändå fundera ett varv till. Är jag helt hundra på att jag vill ta de risker den medför? Vilket pris är jag beredd att betala för att nå normalvikt? Det är lätt att säga att det är värt precis vad som helst, men i verkligheten är det verkligen så?

Tills dess fortsätter jag med lite koll på kost och i alla fall lite träning. En ätardag i veckan får räcka. Så slipper jag kanske gå upp i vikt under sommarlovet. Jag kommer inte i mina kläder som det är, och det är deppigt som satan. Valkarna är större och synligare och jag känner mig bara allmänt äcklig. Fast ni skiter väl i det. Det har ju knappast med mitt utseende att göra om ni gillar mig eller inte.

Usch. Jag har suttit och surfar bilder från festivalcampingar för att få en uppfattning om hur det ser ut. Det är ju nåt jag vill testa och bättre lite förberedd tänker jag. I vilket fall så ser jag på bilderna tjejer och killar utanför sina tält. En del sover i leran, många festar hårt, men där folk faktiskt är nyktra nog för att sitta upp så sitter de i solen. Killarna med bar överkropp och tjejerna i shorts och en bikinitop. Tänk om jag ändå kunde göra det någon gång. Kunna visa mig ens i linne utan att skämmas. Kunna göra det utan att se hemsk ut.

Jaja. Drömma får man. Och det är konstigt hur många killar ser precis hur dräggiga ut som helst, men tjejerna ser övervägande riktigt bra ut. Vi har en del att jobba med när det kommer till skönhetsideal.