There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Du tycker inte det här tränandet har gått lite för långt nu?

- oktober 14, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 6 comments -

Typ så sa han. Och jag var för en gångs skull nästan beredd att hålla med, NÄSTAN. Men vad skulle jag göra? Det är inte lätt när man får kramp……mitt...

Typ så sa han.
Och jag var för en gångs skull nästan beredd att hålla med, NÄSTAN.

Men vad skulle jag göra?
Det är inte lätt när man får kramp……mitt i liksom.
Det är faktiskt förjävla jobbigt, för det är väl det sista man vill fokusera på just då.
Snabb som nån slags gasell (om man nu kan kombinera ordet gasell med mig på nåt sätt överhuvudtaget, ni får väl använda massor med fantasi), i samma sekund som vi var klara, började jag stretcha.
Insida lårmuskel krampade igen, och det såg väl antagligen hysteriskt roligt ut med tanke på vad vi hade gjort sekunderna innan, att jag avslutade med stretch.

Så roligt har vi om nätterna. Hur ser det ut hos er?

LjumskstretchLjumskstretch

Jag sov i alla fall gott resten av natten, utan mer kramp, och vaknade hyfsat utvilad till en regnig, ruggig Torsdag.
Men nattens eskapader får mig osökt att tänka på snygga grannens man, Jocke.
Jocke och jag har pratat ljumskstretch över ett antal glas vin och det är alltid lika hysteriskt roligt att höra hur han tycker att sådan stretch bäst skulle utföras, och framför allt var man ska stretcha ljumskarna egentligen.

Idag

På agendan idag står typiska hemmafru-sysslor: Tvätta, laga mat, ringa en läkare, kanske en sväng förbi Bolaget inför helgen, hämta ut ett paket på Ica.
Typ så.

Sen lär det väl sluta med att jag sitter framför datorn resten av tiden, chattar, bloggar och hänger på FB. Jag har en auktion på Tradera som går ut imorgon, som jag följer med spänning, fast jag vet att det är typ de sista 5 minutrarna som det oftast händer, om det händer.

Ont om tid

Tänk att det redan är Torsdag idag. Jag tycker dagarna springer förbi mig i en rasande fart. Det är familjen och träning måndag till fredag för att sedan, om det hinns med, försöka träffa en kompis under helgen. Men helgerna är ofta fullbokade av familjeaktiviteter och träning de med, så det är inte alltid så lätt att få ihop det.

Jag längtar efter en kaffe med snygga grannen, eller med gulliga Martina, eller varför inte med Sats-Cecile som borde ha ploppat ut sin bäbis vid det här laget och säkert har all tid i världen för en kopp kaffe. En stund när vi bara kan sitta och snacka skit och låtsas att vi lever värsta glammiga liven och inte alls egentligen har två miljoner saker som vi på riktigt skulle behöva prioritera framför en kopp kaffe.

Med lite attityd kan man betvinga de största tvätthögarTess klurar

Jag har en tvättmaskin med flera program. Kör jag en normaltvätt på 60 grader tar det typ en evighet och lite till innan den är klar så jag kör ALLTID snabbtvättsprogrammet. Då tar det 41 minuter i runda slängar. Varför kan jag inte få välja det som standardinställning?

Istället startar alltid maskinen på normaltvätt 60 grader, och så ska jag trycka på knapparna tills jag har ställt om det till snabbtvätt. Hur många minuter skulle jag inte spara genom att slippa upprepa detta varenda dag.
Ja, för jag tvättar ALLA DAGAR, eller kanske inte på fredagar men alla andra dagar.

Bloggar

Sen har jag också funderat över hur det kommer sig att det finns så många sååååååå tråkiga bloggar som har tusentals läsare. Jag vill oxå ha….
Och varför är det så svårt att hitta en intressant blogg att följa. Har spenderat ett par timmar nu och letat bland bloggar, jag har hittat 3 som jag ska återkomma till. Jag har hittat typ 50 som inte tilltalade mig alls.
*SUCK*

Livet som hemmafru är inte lätt, men det är roligare om man ägnar dagarna åt att försöka ta ett kort till bloggen där man försöker se lite cool ut, men inte lyckas alls, givetvis…

 • Pingback: Rafflande…..not | Party Pinglan

 • http://bjj-bloggen.posterous.com Mattias

  För att få massa läsare:
  1. Skriv om lite mer triviala lättlästa ämnen.
  2. Skapa bloggbråk med känd bloggerska
  3. Dagens outfit med bild!

  Snygg bild på dig! Där har du också ett tema för mer kommentarer/läsare. Dagens bild eller dagens grimasch!

 • http://franbarnochdarar.blogspot.com/ Elin

  Du har ju för sjutton en identisk frilla så som min ser ut idag. Ser jag nu!! Jag snackar om rubbet, även färgen och ta mig fan hårfästet. Vad gör man åt det?

  Hej identical hairline twin – ska vi kolla med nån cirkus?? Köpa en trisslott?

  :-O

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Eftersom cirkus inte är min grej så tycker jag vi köper en trisslott.
   Inte varje dag man träffar en person med identisk frilla lixom.

   Det kanske är nu det händer, spännande, spännande :)

 • http://franbarnochdarar.blogspot.com/ Elin

  Hahahahaha. Ähum – ja, kanske liiite väl långt? Det skulle jag också fråga i den stunden.

  TACK för snälla ord hos mig som gjorde mig glad. Hej hej.

  Jag råkade för övrigt elda upp mig lite och skriva ett brandtal under ”Mer, mer, mer” nedan. Det finns så många vackra människor som känner sig fula – jag blir galen när jag tänker på det.

  Krampårej.

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Kram på dig med och tack för kommentarerna.
   Det är så roligt att få respons på det som skrivs ibland.