There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

E F T E R

- februari 15, 2012 - by , in Gott och Blandat, with 4 comments -

 Godmorgon. Idag börjar jag kl.07 och ska snart ge mig av till jobbet. Det var inte så tungt att kliva upp i morse, kanske för att jag vet att jag...

 Godmorgon. Idag börjar jag kl.07 och ska snart ge mig av till jobbet. Det var inte så tungt att kliva upp i morse, kanske för att jag vet att jag är ledig imorgon och för att det sedan är är fredag och helg. Visserligen ska jag upp tidigt på fredag med, men det funkar.

Igår var dessutom en kort arbetsdag. Jag började dagen med ett läkarbesök och checkade in på jobbet först 13:15 vilket blev lite drygt två timmars jobb. Sen lämnade jag bilen och tog tunnelbanan till hårfrissan och satt där ett par timmar och njöt medan hon färgade och klippte.

Som alltid så är frisörerna tveksamma när jag inte ger dem några direkta riktlinjer. Det är roligt givetvis, att få fria händer antar jag, men nervöst samtidigt. Nåja, jag är en enkel kund och tycker att det är mest spännande när de får skapa själva så jag satte mig ner och sa ”-Jag vill ha det kort och kanske lite taggigt, men gör annars precis som du vill”.

Jag har fått många snygga klippningar på det sättet och några få, lite mindre lyckade, men en sak är säker, man får det man betalar för. Ni får väl avgöra själva om det blev bra eller inte.

Idag blir det jobb och sen BC i Farsta. Det är så skönt att i alla fall orka träna. Igår klurade jag på mitt löpträningsschema och jag tycker att det känns som en görbar lösning, dock kräver den en hel del disciplin. Och så ska jag ta reda på när jag behöver åka till Sats för att hinna med både träning, dusch och resan till jobbet om jag ska va framme kl.10. Och så behöver jag väl kolla in om Sats Spårvagnshallarna är nåt för mig.

Det blir nog bra. Inte stressa fram det, ge det lite tid. Jag ska komma in i jobbschemat och hitta tillbaka till livet också. Men det är skönt att känna att det är görbart.


 Så såg det ut före….

Och så här ser det ut nu….

 

 Vad tycks?

 • http://elin79.se/vikt Elin

  Supersnyggt! Och kaxigt!

 • ia

  Jätte snyggt!

 • Martina

  JÄTTE FINT!!!!!!

 • jesse

  SNYGGVE