There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Efter 3 veckor

- februari 2, 2015 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Så blev dagens ganska nedslående resultat +1.0 kg Vafasen liksom!!! Men, om jag istället fokuserar lite på hur vecka 3 kändes. MATEN: Inga problem. Just nu vet jag bara inte...

Så blev dagens ganska nedslående resultat +1.0 kg
Vafasen liksom!!!
fatscales
Men, om jag istället fokuserar lite på hur vecka 3 kändes.

MATEN:
Inga problem. Just nu vet jag bara inte om jag har ätit för mycket mat eller för lite fett. För lite fett kan visa sig i dålig viktminskning. För mycket mat, detsamma! Men det kan också bara vara vecka 3 som är som den är.

KETOS:
Igår, futtiga 0.9 Kan vara vinet i lördags som ställde till det. Eller så äter jag lite för mycket mejerier.

SLUTLIGEN:
Jag drack en himla massa rödtjut i helgen. Det kan gott och väl ställt till det. Kanske inte så bra att hinka rödtjut varenda helg, även om det är gott.
Jag räknar fortfarande inget (inte ens antalet vinglas i lördags) och det är befriande. Sen om det funkar i längden, det lär väl visa sig. Att hålla nere på kolhydrater är min grej. Det jag verkligen saknar är öl och en riktigt torr cider. Men för övrigt har jag INGET sug. Nada. Hur najs som helst.
Kroppen är fortfarande väldigt seg och trött. Jag tror dock att det ska släppa lite kommande vecka.

Den här veckan ska jag fokusera på att göra riktigt bra! Så hoppas jag på bättre lycka med vågen nästa måndag.

 • Anette Alfredsson

  Ååå vad du är en inspirerande, glad och energisk brud! Jag fortsatte efter Grisen & jag FB o sen hamnade jag här och ”youv’e made my day”…
  Ser fram emot nästa kurstillfälle!
  Anette med lilla bullen Sigrid :)

  • PartyPinglanSE

   Men hej <3

   Kul att du hittade hit och tack!
   Måste ju börja med att säga att Sigrid är sjukt söt jue!!

   Ja här huserar jag. Skriver om mitt liv, min vikt, mitt rödtjut och alla finlandskryssningar. Däremellan försöker jag få till nån form av viktminskning och hitta ro i själen. Är och har alltid varit en notorisk återfallsbantare. Började i 7-års åldern och har aldrig slutat. Har dessutom lyckats vandra in i en vägg för några år sen. Mentalt. Och bytte ut allt utom familjen för att hitta vägen till en plats där jag kan älska mig själv för den jag är.
   Jag har kommit långt, men bitvis är det inte lätt. SÅ det pendlar rätt friskt här balnd inläggen. En del är verkligen från botten och andra är raka motsatsen.

   Varmt välkommen :D

   Jag ser också fram emot nästa kurstillfälle. Kommer nästan direkt från en tjejkryssning med Birka, så det ska bli väääry intresting!

   • Anette Alfredsson

    Taack.. Jo Sigrid e jättegullig och oftast mysig.. Vi var på röntgen idag så idag är hon mör, men hoppas på bättring snart…
    OK, härligt att du delar med dig – det jag har läst låter väldigt roligt och positivt och såklart inspirerande! Såklart behöver jag också få till nån viktminskning och trivas med mig själv.. Har gjort lite ”resor” jag också och fokuserar på att må bra nu.
    Hehe vid nästa kurstillfälle ska vi stå bredvid dig och lyssna på hur pigg du är efter båtresan :)