There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En bra dag, bland alla jobbiga

- augusti 25, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vilken skön dag det blev. En vacker, varm dag som för att fira ut sommaren som varit. Dock hoppas jag på lika fint väder en helg till. Nästa helg är...

Vilken skön dag det blev. En vacker, varm dag som för att fira ut sommaren som varit. Dock hoppas jag på lika fint väder en helg till. Nästa helg är det kräftskiva.

Fast kräftskivan kommer inte bli vad den varit. Jag säger inte att den blir sämre på nåt sätt, bara annorlunda. Vem vet, det kanske blir väldigt bra med annorlunda. Jag kanske behöver det. Imorgon ska det planeras.

Kräftskiva, skaldjurskryssning, Sabatonkryssning och en Sabatonspelning är vad hösten har att erbjuda. Och det är säkert inte allt. Jag hoppas på någon rolig aw och roliga fester. Jag har känt mig så fruktansvärt ensam men efter att jag rensade bort ett tjugotal vänner från Fb har jag insett hur många som faktiskt fortfarande är kvar.

Och jag har bestämt mig för att gå vidare, göra det jag tycker är roligt och lära känna nytt folk. Såna som gillar mig och sånt jag gillar. Just nu känns det bra, jag vet att det inte håller i sig. Jag har både bättre och sämre dagar.

Nu ska jag snart kolla på film med familjen. Kanske dricka lite rosé till det. Bara känna mig älskad.