There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En bra träningsdag!

- september 18, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Gårdagens promenad längs Sörmlandsleden var först tänkt att gå från Västerhaninge till Rudan men jag ändrade mig i sista sekunden och vi tog istället en av påfarterna till Sörmlandsleden som...

Gårdagens promenad längs Sörmlandsleden var först tänkt att gå från Västerhaninge till Rudan men jag ändrade mig i sista sekunden och vi tog istället en av påfarterna till Sörmlandsleden som ledde oss till Öran, Riddartorp och sedan promenerade vi elljusspåret hem därifrån.

cardiotrainer_promenad

Jag Eva, Maken och Ninjan var ute i drygt två timmar. Skogen var lerig här och var men inte så det störde.
Ninjan skötte sig fint men blev som vanligt vild så fort vi kom i närheten av Öran och skulle i och bada så fort han såg vattnet.
Bada fick han göra, när vi kommit till klipporna.
Den här gången hade vi honom kopplad medan vi gick på stigen intill sjön, så han inte kunde plumsa i direkt.

Det var en härlig promenad men det märktes att hösten har oss i sitt grepp nu. I skogen var det kyligt, trots att solen sken och marken var täckt med löv från träden som var väldigt nakna över våra huvuden.

Min App i mobilen, Cardiotrainer beräknade 464 kcal för hela promenaden men pulsbandet skvallrade om att det var mer. Hela 623 kcal fick jag ihop vilket tillsammans med gårdagens träningspass blev lite drygt 1000 kcal.
En bra träningsdag med andra ord!

Öran2

Öran1

Ninja1