There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En dålig idé

- augusti 28, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag vet att det är är en dålig idé, men jag ska göra det i alla fall. Det handlar om viktminskning. Och en utmaning, eller tävling, hur man nu väljer...

Jag vet att det är är en dålig idé, men jag ska göra det i alla fall. Det handlar om viktminskning. Och en utmaning, eller tävling, hur man nu väljer att se på det.

Idén är dålig, för att jag redan på förhand är säker på att jag inte kan vinna….men

Jag tänker att det kanske finns andra fördelar än själva vinsten.

  • Dels kommer jag igång igen. Jag har dragit på det länge nu och går bara upp i vikt, vilket får mig att må uselt och bli ledsen. Jag har kläder jag vill kunna använda, som jag kom i för inte allt för länge sedan, men inte nu.
  • Dels blir det kanske enklare att verkligen hålla mig till planen eftersom jag kommer tävla mot en ny person och jag hoppas att det får mig att tagga till.
  • Dessutom gillar jag att hösten kommer med lite nya utmaningar och målsättningar.

Jag har i vilket fall bestämt mitt matschema och det är asenkelt och precis lika tråkigt. Det här med tråkigt brukar vara nåt jag faller på, men efter att jag började jobba med mat så har jag tröttnat på matlagning ordentligt, så jag tänker att tråkigt kanske är bra. Det är enkelt. Enkelt borde vara en fördel.

Till skillnad mot sist så kommer jag inte lägga in någon träning. Mer än kanske promenader.

Dax att börja bunkra mellisar och förbereda mig på en ordentlig sockeravgiftning.

Start nästa måndag 3/9