There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En helg i Västerås

- juli 9, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

I lördags tog vi bilen och körde upp till Västerås, jag och Eva. Vi var 13 tjejer som drack vin och åt middag tillsammans hemma hos Linda. Precis som förra...

I lördags tog vi bilen och körde upp till Västerås, jag och Eva. Vi var 13 tjejer som drack vin och åt middag tillsammans hemma hos Linda.
Precis som förra året så blev det en väldigt trevlig kväll.
På söndagen körde vi via Skultuna mässingsbruk och besökte Ittalas outlet. I år hittade jag inget speciellt men det var en trevlig shoppingtur i alla fall.
Som förra året så öste regnet ner på söndagen, såpass att E18 var avstängd i Västerås.
Köer så långt man kunde se.

Jag kör efter Google Navigator och valde att istället köra väg 56 över Kvicksund och via Eskilstuna. Det gick utan problem.
Vi valde att åka hem till mig och åt supergod middag som Maken lagat och ägnade kvällen åt att kolla på Walking Dead, början på första säsongen.

Idag blev det rätt tidig morgon. Vi hade tid med Lilla T hos ögonläkaren 09:50 i stan. Efter det åkte vi vidare till Madde och firade Julia som fyller 13 idag.
Med gott fika i magen tog vi med oss fisen som bott där i en och en halv vecka och åkte hem till Eva och lämnade av henne.

Vidare till Haninge C för att fixa lite småsaker och handla middagsmat och sen hem och laga middag.
Idag blev det färsbiffar med klyftpotatis och salsa.
Till det rev vi av de fyra sista avsnitten i Walking Dead säsong ett. Grym serie faktiskt.

Min första semesterdag!
Med tanke på vädret hade det varit jätteskönt att dricka lite vin ute ikväll men jag bangade för jag orkade helt enkelt inte. Hoppas att det fina vädret håller i sig imorgon med!

Idag fick jag mina nya gummistövlar. De är lite stora, som jag gissade skulle jag haft 38 och inte 39. Men de är asfina så jag behåller dem och kör dubbla extrasulor. Jag hoppas att det fungerar.
Hade de funnits i rosa i 38 hade det varit perfekt!

image

image

image