There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En helt vanlig måndag

- januari 31, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Idag har jag hälften av ungarna hemma. Stora R har studiedag och lär sitta på rummet framför datorn hela dagen. Lilla M är förkyld och ligger i soffan med datorn...

Idag har jag hälften av ungarna hemma. Stora R har studiedag och lär sitta på rummet framför datorn hela dagen.
Lilla M är förkyld och ligger i soffan med datorn i knät.
Älsklingen jobbar.
Jag är trött och seg.

Veckohandla skulle va en bra sak att få gjort men jag har ingen matlista för veckan klar så jag måste börja med den. Det underlättar helt klart om man vet vad man ska handla när man åker till butiken.

I sovrummet har jag några tvättkassar som definitivt skulle behöva plockas ur. Ett jobb som inte är särskilt jobbigt och inte tar så lång tid heller men som ändå aldrig blir av.

Alkoholfri helg

Det har varit en överlag rätt bra helg, med både höjdpunkter och mindre roliga händelser. Mest besviken är jag över att vågen tycks följa sitt vanliga mönster och att fast jag har räknat och skött mig utomordentligt med maten hela veckan så hintar den inte om några större framgångar inför imorgon.

Det hade ju annars varit väldigt najs att kunna se att det går åt rätt håll. Jag tycker att det räcker nu, med det här tradiga stillaståendet. Ibland kan jag känna att det krävs en hel del pannben för att bara fortsätta trots att resultaten uteblir.

Soligt ute idagMot våren

Imorgon går vi in i Februari.
Ett litet steg närmare mot den där härliga våren som jag längtar så efter. Redan nu kan man se att ljuset återvänder vilket är enormt skönt, men våren kommer inte än på ett bra tag.

Var nere en sväng till skolan för att lämna av en lapp som blev kvar hemma i morse och attans vad kallt det är ute. Passade i alla fall på att passera den lokala matbutiken för att bli inspirerad och resultatet blir en köttgryta till middag ikväll.
Tidigare idag såg jag grannen stå ute i T-SHIRT, rökandes. Jag som inte röker, hade flera lager med kläder och åkte bil till och från butiken var vit om händerna och hade tappat känseln helt i 3 fingrar på varje hand. Att han inte fryser!!!
Jag fryser fortfarande.
Kanske ett bad lite senare skulle sitta fint?
Han verkar dock ha skärpt till sig för nu har han en jacka på sig.

Tack

Det är fantastiskt roligt att så många tycker att det är intressant att följa mig i min vardag. Sedan jag passerade 2000 besökare/månad (dock inte unika men ändå) så har trenden bara fortsatt uppåt.
Igår visade den 2600 besök (!!!) de senaste 30 dagarna.
I LOVE YOU!

  • Ia

    Hejsan! Ja har man hittat hit är det omöjligt att inte komma tillbaka! Du skriver så mycket fina och tänkvärda inlägg, och så vill man ju såklart följa din kamp. Å du…? Du e så duktig och grym! Kämpa på snart händer det! Kram