There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En helt vanlig tisdag

- juni 3, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår var jag jätteduktig! Höll mig till att äta nyttigt. Sprang 4 km på morgonen och sprang upp för en backe 7 gånger på kvällen. Förutom det handlade jag 4...

Igår var jag jätteduktig!
Höll mig till att äta nyttigt. Sprang 4 km på morgonen och sprang upp för en backe 7 gånger på kvällen.
Förutom det handlade jag 4 kassar mat och en kasse med hundgodis och diverse hundsnacks.
På torsdag eftermiddag bär det av.
Hundarna, jag och Maken åker ner till Karlstad för en helg med Portisklubben och vattenträning. Då är det bra att ha mycket hundgodis med sig tänker jag.

Det blir nog mest packning åt hundarna. Mat, matskålar, handdukar, godis, filtar lite olika koppel, halsband och selar. Själv tänkte jag ta med nåt varmt, ett ombyte och min kudde.

Igår åkte jag och Fisen till Lager 157 och spanade in lite kläder. Jag hittade jeans för 150 kr och en t-shirt för 60 kr som jag chansade och köpte oprovade. Tänkte att det är väl inte hela världen om de nu inte passar, men de satt superbra! FUCK vad najs det är att kunna köpa kläder!

Och ni söta folk som kommenterar hur smal jag blitt <3, all kärlek till er! Det gör mig lika fånigt lycklig varenda gång!

Idag tänkte jag nog springa lite mer, men jag gör det på eftermiddagen. Det blev ju så lite träning förra veckan så jag har ”råd” att ta ut mig lite mer nu.

Förutom det ska jag givetvis jobba lite. I Fisens rum har jag en stor byrå att skruva ihop om jag klarar av att släpa upp kartongerna för trappan, och som vanligt så finns det tvätt, städning och liknande aktiviteter att roa sig med här hemma.
En helt vanlig tisdag.

2014-06-02 19.19.53