There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En krypande portis

- november 1, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag har roat mig med att öva lite med Ninjan här hemma. Och även ute. Idag var vi ute i skogen och geggade runt. Ninjan var mer svart än vit...

Jag har roat mig med att öva lite med Ninjan här hemma. Och även ute.
Idag var vi ute i skogen och geggade runt. Ninjan var mer svart än vit och det var verkligen lerigt och stora sjöar bitvis. Jag och Fisen fick klättra runt i snårskogen för att inte behöva bygga flottar för att ta oss fram. Men kul var det.

Precis när vi nästan var ute ur skogen kom en annan lös hund springandes och Ninjan och den hunden försvann på 2 sekunder. Tur nog sprang de inte ut ur skogen, för där korsade en väg, utan de höll sig på rätt sida och jagade varandra i stora cirklar. Inte har jag någon perfekt inkallning, det är då ett som är säkert. Men de hade jätteroligt tillsammans. Den andra hunden var en typ schäfer, tjej, 7 månader och hon lyssnade inte alls heller. Så vi backade in i skogen igen och lät hundarna springa tills de tröttnade.

Sen gick vi hem och Ninjan fick duscha. Fisen fick varm choklad med vispgrädde. Jag satte mig framför datorn.

Typ så roligt har jag haft det idag.
Vad har ni gjort?