There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En kväll på stan och en naken indian

- november 4, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

22.09 satt jag på pendeln mot stan igår kväll. Nysminkad och svettig efter en rask promenad till tåget. Själv tyckte jag det kändes sent att åka till stan då men...

22.09 satt jag på pendeln mot stan igår kväll. Nysminkad och svettig efter en rask promenad till tåget. Själv tyckte jag det kändes sent att åka till stan då men efter några stationer var tåget fullsatt och runt mig hamnade ett gäng killar i början på 20 uppiffade för en kväll på stan.

Nytt mode?

Jag åkte till Södra station, promenerade över Medborgarplatsen och upp och ner för Götgatan till Beefeaters Inn. Jag klev in i ett varmt myller av folk och hittade en barstol reserverad åt mig och mitt sällskap. Annso och Maken. Återigen var jag genomsvettig. Kul, kul.

In kom en Caipirinha och en Titan Ipa. Bägge två åt mig. Sen fortsatte kvällen med en asgod Long island ice tea, en Fisherman shot, en Brooklyn Lager och ännu en Titan Ipa om jag inte minns fel. Sen var klockan helt plötsligt 3 och vi blev utkastade när de stängde.

Då var det dax för nattmat på BK så vi gick till Medborgarplatsen och jag gjorde som kvällen innan. En halv burgare, en halv pommes och en hel läsk. Min egen favvo, Black orange. Med socker. Det behövs för att jag ska palla hemresan.

Vi tog en nattbuss från Medis till Gullmarsplan. Hoppade av och bytte buss till 893:an. Jag ställde larmet i mobilen, satte på mig lurarna och sov hela vägen hem. Larmet plingade perfekt, precis innan vår hållplats, så jag väckte maken och vi promenerade den sista kilometern hem. Klockan var 05 när vi klev innanför dörren och Ninjan var jätteglad att se oss och mötte oss som alltid i dörren.

Snabbt av med alla kläder, i med migränmeducinen och hopp i säng.

5 timmar senare klev jag upp. Något seg. Bara en gnutta.

Man kan säga att det händer inte så mycket här just nu. Fisen har dragit ut. Lilla T är hos en kompis. Robert sover. Lilla R spelar och Maken och jag slösurfar/spelar. Senare funderar jag på en sväng till Ikea om jag orkar. Men inte förrän typ runt 17 så att jag är säker på att jag är körbar.

Haiwatha, den lilla indianen

Av alla halloweenfirande jag träffade på stan igår såg den är killen ut att va absolut sämst klädd för en kväll på stan i November.

Roligaste kostymen jag stötte på var Super Mairo och Luigi som sprang och jagade varandra på Medborgarplatsen och porrigast måste varit polistjejen med en kjol som knappt täckte skinkorna. Det är ju rätt underhållande att inte alla ska klä ut sig till spöken och vampyrer.