There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En LOVELY kväll väntar

- februari 18, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

En vecka kvar till semester. Eller tja, ledigt i alla fall. Vecka 9 är det sportlov och för en timmis i köket på en gymnasieskola finns det inte mycket jobb...

En vecka kvar till semester. Eller tja, ledigt i alla fall. Vecka 9 är det sportlov och för en timmis i köket på en gymnasieskola finns det inte mycket jobb när alla eleverna är lediga.

Den här veckan har varit en bra vecka. Jag har mött utmaningar på jobbet och klarat dem. Jag har tränat. Jag har både börjat tidigt och sent och det har funkat, jag är inte lika trött som tidigare.

Jag tycker att det märks att det blir ljusare ute, att dagen är längre. Det är väldigt skönt. Efter förra helgen som inte alls kändes som helg, siktar jag nu på att hinna med mer slötid den här helgen. Bland annat ska vi hem till finaste grannarna ikväll på middag och mello-mys.

Jag har köpt en presang till dem.

Idag åkte jag och Maken till BB igen. Vi började på zoobutiken och handlade leksaker, godis, matskålar och tuggben till Ninjan för 1200 kr.

Sen besökte vi Bolaget och köpte öl och cider till kvällens middag.

Vi lämpade av våra fynd i bilen och fortsatte till Clas Olsson där jag shoppade en vattenflaska, några halogenlampor, och lite annat smått och gott som behövdes hem. Vattenflaskan ska jag ha på jobbet för jag behöver verkligen få i mig mer vatten under dagarna.

På vägen mellan Clas Olsson och lunchstället hittade jag till slut de vinterskorna jag ville köpa. Ett par Ecco Xpedition II Yak GTX för 1750 kr med 30% rabatt så slutpriset blev 1225 kr.

Jag tror jag kommer bli väldigt nöjd!

Sen var det dax för lunch. Maken åt tonfisknichoise (med reservation för att jag faktiskt inte vet om det hette så, eller om det är rättstavat, jag vet inte ens vad det egentligen är, men det såg ut som en sallad), och jag åt den där enorma räkmackan för 150 kr som är väl värd varenda krona.

Sen shoppade vi presangen till grannarna. Ni kanske kan ana vad det blev, men jag säger inget.

Sen åkte vi hem. Vid det laget var vi fikasugna så vi skickade ner Lilla R till Paus Bagarstuga för att köpa semlor. De hade inte wienersemlor, för de var slut, så vi fick vanliga, men de var goda i alla fall. Värda de 156 kr de kostade. 26 kr st om nån undrade.

I söndags åt vi också semlor, fast från Ica Maxi. De kostar 10 kr st eller 20 kr för ett tvåpack, (jag tror inte de säljs en och en). De var goda med tanke på priset men Paus semlor var helt klart godare överlag.

Nä, nu e det dax att plocka ihop. En LOVELY kväll väntar!