There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En mysig midsommar

- juni 23, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag hade en asnajs midsommarafton igår! ASNAJS! Trots att den var helt vit, och lite väl kall, men att jag fryser hör ju knappast till undantagen. Jag är van. Vi...

Jag hade en asnajs midsommarafton igår! ASNAJS! Trots att den var helt vit, och lite väl kall, men att jag fryser hör ju knappast till undantagen. Jag är van.

Vi åkte med LillFisen till Huvudsta och joinade en härlig trädgårdsfest som vi inte lämnade förrän vid 02. Då var det skönt att vara nykter och kunna köra hem till VH. Resan som tog typ 30 minuter hade lätt tagit 1.30 h om vi hade åkt kommunalt.

Idag regnar det ute. Jag hade tänkt ta en morgonpromenad men har inte kommit ut än. Regnet lockar inte. Så man kan säga att vi hade tur med vädret igår. Inte en droppe. Fast det regnade i Farsta när vi körde hemåt, men jag tycker att det alltid regnar just i Farsta konstigt nog.

Idag kan jag äntligen få byta min telefon mot en ny. Typiskt nog så har alla trebutiker stängt, så det får vänta till imorgon. Istället ska jag åka till Maxi och shoppa nåt gott till middag. Eva kommer över och jag ska dricka lite vin.

Igår kväll fick jag och Maken frågan hur länge vi vart tillsammans. I 20 år i år, svarade jag. Förvånat fick jag tillbaka, ”-Det hade jag aldrig trott. Ni ser så nykära ut. Jag hade gissat på Max 2 år.” Så att min midsommar var mysig är det inget tvivel om. Jag hoppas att er var precis lika mysig!