There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En ny familjemedlem

- juni 25, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

I förmiddags hade jag tid hos min kurator igen. Vi pratade och pratade, eller kanske var det mest jag som höll låda. Som vanligt fick jag en hemuppgift, den här...

I förmiddags hade jag tid hos min kurator igen. Vi pratade och pratade, eller kanske var det mest jag som höll låda. Som vanligt fick jag en hemuppgift, den här gången ska jag skriva ner vad jag behöver för att må bra. Det kommer nog bli nåt som hamnar i bloggen.

Första veckans fasta mat har också gått bra. Jag fortsätter med mina bönröror, (bönor, sambal, vitlök, ingefära, kryddor och en stavmixer) och har till maten istället för potatis, pasta eller ris. Äter jag ute, vilket jag gjort precis en gång, så väljer jag så bra mat som möjligt och försöker ögonmåtta lagom portioner.

Jag är inte hungrig, inte heller stoppmätt.

Kuratorn vill att jag ska fokusera på att jag ska ta hand om mig själv. Prioritera saker som får mig att må bra. På hennes inrådan har jag nu ställt larm för måltider och mellisar. Regelbundenhet och rutiner ska visst vara bra för mig.

Idag har jag betalat en bunt räkningar. Kung för en dag, imorgon är vi fattiga igen. Dessutom har jag betalat en bokningsavgift på 3000 kr.

Nu när ungarna är informerade och avgiften är betalad så kan jag avslöja för er att vi ska snart hämta hem en ny familjemedlem.

Lilla Ratatosk som på bilderna är 4 veckor gammal kommer troligen heta Samuraj när han flyttar till oss i början av Juli. Fråga mig inte hur vi ska lösa första tiden hemma när skolor och jobb börjar i slutet av Augusti men på ett eller annat sätt kommer vi lösa det. Vi är många och räcker det inte till för att pussla ihop tiden får jag hitta en dagmatte tills vidare. Faktum är att jag redan är på jakt efter en sådan och en hundrastare, bara för att vara på den säkra sidan liksom.

Förutom hund hoppas jag på att vi har ett bra bilköp runt hörnet. Jag har spanat på en bil och jag hoppas kunna åka och kolla in den och provköra, så snart som möjligt. Den är tydligen fast hos verkstaden just nu och det kan ju ta evigheter med tanke på att det är sommar.

Min lackskada tog tre veckor läng tid än planerat, just för att verkstaden segade. Men det är så surt, jag vill ju åka nu, idag, genast!!!!

Förutom det så närmar sig Ullared-resan med finaste tjejerna, min löööv-semester med Maken <3<3<3, tre veckors jobb och sen som la grande finale, Rockstad Falun!!! Oh, yes!!!!!

 

  • mammapuhstickar

    Härligt! Vi går också i hundtankar. Men vi är sugna på en omplaceringshund i bra storlek. Om du hör talas om någon kan du tänka på mig ;)

    • PartyPinglanSE

      Det ska jag självklart göra!