There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En ny värld för mig

- april 1, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 5 comments -

Jag önskar jag visste vart det kom från, det som gör att jag mår så bra. Hög på livet på nåt sätt. Jag önskar att jag visste, så att jag...

Jag önskar jag visste vart det kom från, det som gör att jag mår så bra. Hög på livet på nåt sätt. Jag önskar att jag visste, så att jag kunde dela med mig och ge er samma upplevelse.

Det är en underbar känsla att må bra, i kropp och själ men det visar också hur uselt jag har mått.

Jag kan

Tro nu inte att jag pratar om mitt liv rent allmänt.
Jag har världens absolut bästa man, en underbar familj och de bästa vänner man kan tänka sig. Jag är enormt stolt över min samling karaktärer som alla är människor med hjärta, såna man kan lita på när det verkligen stormar.
Nej, jag pratar om hur jag mår, innerst inne. Känslan av att jag gör saker idag, jag aldrig trodde jag skulle klara av. Känslan av att ha en kropp som faktiskt blir starkare och klarar utmaning efter utmaning som jag utsätter den för.

LyckligGlädje

Träningen som jag hatade innerligt förut gör mig hög numer.
Ibland är jag så lycklig att jag inte vet hur jag ska landa. Jag är glad inifrån och ut.

8 pass i veckan är inte ens svårt att få till, möjligtvis tidsmässigt ibland.
Jag önskar att jag visste exakt vad det är som får mig att längta tillbaka varenda dag, till nästa pass.

Men jag vet inte vad det är, bara att det är en blandning av stället, folket & instruktörerna. Sällan har jag träffat några som påverkat mig så enormt mycket som en del instruktörer. Varför kan man ju undra? Varför gör de att jag alltid vill lite mer?

Precis som jag är

Kanske är det så att jag alltid har trott att jag inte duger när det kommer till vältränade personer.

Själv är jag rätt fördomsfri när det handlar om hur jag ser på andra. Jag är intresserad av en person inte av könet, läggning eller storlek. Det är personligheten som gör att det klickar, eller inte.

Vänder vi på det så har jag alltid i min hjärna utgått från att andra dömer mig efter mitt utseende. Och jag har ofta tänkt att andra gör ett nerköp med mig i sällskapet. Jag borde verkligen veta bättre, men jag tror att en del av träningsglädjen, en del av det som gör att instruktörerna påverkar mig så mycket är att de bevisar att jag har fel.

Jag känner mig välkommen, precis som jag är, fast de själva är perfekta.
Det är en underbar känsla, att min närvaro är uppskattad.
Det räcker att jag gör mitt bästa. Det är tillräckligt.
En ny värld har öppnat sig.

Fräckt egentligen, att utgå från att de, bara för att de är perfekta, skulle dissa såna som jag. Men det har aldrig handlat om att de på nåt sätt skulle vara sämre människor, snarare så handlar det om mig och att jag själv har sett mig som ett nerköp. Jag vill bara förtydliga det.

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Tack för era kommentarer :-)

  Det är klart Eva att de säkert inte är perfekta så där överlag, vem är det, men de ser så perfekta ut, de är så duktiga och allt ser så enkelt ut när de gör det själva. De peppar, sjunger och skrattar när jag flåsar, svettas och kvider ;-)
  Eller typ…du vet..

  Det inspirerar, får mig att tänka att kanske en dag känns det lika lätt för mig, kanske en dag när jag kommit i mål så kommer jag också kunna göra alla övningar fullt ut och så snyggt…

  Sånt jag går igång på bara, du får följa med och kolla in själv sen när du är redo. Kanske blir du också hög på känslan och stämningen.

  Så tänker jag för dig med Lotta. Jag har verkligen aldrig förstått hur folk frivilligt kan plåga sig med träning. Jag har aldrig tränat regelbundet i hela mitt liv förrän nu. Jag hoppas att du också kommer snubbla över folk som kan inspirera dig till att träna.

  Vad gäller orken så är det som om all tid jag lägger på träning ger dubbel tid tillbaka. Inte i fler timmar då, men jag blir dubbelt effektiv med min tid och orkar massor!

  Lycka till med träningen Lotta!

  Sköt om er bägge och Happy Påsk på er :-)

 • http://www.viktinfo.wordpress.com Lotta

  Jag gläds så med dig och vill verkligen dit där du är idag – jag vill också känna den glädjen och jag kan i dagsläget inte riktigt förstå – men det är kanske inte så konstigt när man har en sådan inaktiv kropp. Jag vill, men känner att jag inte orkar… måste nog bara intala mig om att det ska vara så.. ha en glad påsk och jag vill bara säga att du gör mig så glad och får mig peppad!

 • Eva

  ursäkta ev stavfel.. skriver inläggen i blindo.. ;)) Ser inte vad jag skriver innan jag postat det..

 • Eva

  hmm.. Varför är dom ”helt perfekta”.. undrar jag då?.. dom kanske har andra saker si sitt liv som inte alls är ”perfekt”.. men det vet inte du för det går inte att se.. ligger en delk i det … Bara en lite fundering.. Du ska veta att du är så jäkla duktig och bra som hittat dit du är o! hoppas hitta dit en vacker dag jag ed..
  Kramis

 • Pingback: Tweets that mention En ny värld för mig | Party Pinglan -- Topsy.com