There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En rapport från Hofors

- juni 14, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Nu befinner jag mig i metropolen Hofors igen. Tillsammans med ett gäng galna tonåringar som cyklar så man tappar andan emellanåt. Vi hade samling på torget hemma kl 07:00 vilket...

Nu befinner jag mig i metropolen Hofors igen. Tillsammans med ett gäng galna tonåringar som cyklar så man tappar andan emellanåt.

KillarnaVi hade samling på torget hemma kl 07:00 vilket resulterade i att jag klev upp redan 05:30 för att hinna med frukost och packa i ordning det som skulle med. Jag var rätt trött måste jag erkänna, vi kom inte i säng förrän närmare 01:00 igår. Alldeles för sent.

Jaja, kaffe får mig att vakna.

Stora R och hans 5 kompisar lastade bilen med cyklar och matsäckar. Jag och Eva ( som är med som sällskap) packade datorer och internet, kaffe och tonfiskmackor.

X-Park Hofors

Köer…

Vi lämnade VH strax efter 7 och fastnade i köerna mot stan redan i höjd med Skogskyrkogården. Sen var det kö hela vägen till Haga Norra. SUCK!!!
Bara genom tunneln tror jag det tog närmare 35 minuter. Vid Solna gav jag upp och körde av i Pampas, genade genom Solna och körde på vid Haga Norra. Då lossnade det rätt bra.

Barracken är borta

Skönt nog är killarna stora och finner sig i att det tar den tid det tar. De sov, lyssnade på musik och spelade. Vi var framme i Hofors, vid BMX-hallen 5 i 11. Nu visade det sig att den blå barracken inte längre fanns kvar. Eller, den fanns men hade ingen el och ingen värme, så där ville jag inte sitta.

Här spenderar jag min dag

Vi sitter i hallen

Istället släpade vi upp ett bord och några stolar på en av ramperna i själva hallen och förutom att det är rätt kallt här så blev det alldeles lysande. Härifrån har vi utsikt över hela hallen och ser när killarna flyger fram. Ja, helt bekvämt är det inte men det funkar.

Så här ska vi nu sitta till kl. 17. Nån toa finns inte, men som tur är finns det en simhall i närheten som har toa. Jag fattar att killarna tycker att det är roligt att hyra hallen och få ha den helt för sig själva. Musiken är vår egen, tja rätt mysigt ändå på nåt sätt.

Träningsfritt idag

Måndag är träningsfri för mig så jag missar inget genom att sitta här. Imorgon drar träningen igång igen och det är dax för vågen, vilket jag fasar lite för. Känns som om jag har ätit massor och tränat mycket mindre, vilket i mitt huvud betyder viktökning.

Lite konstigt är det egentligen, men det kanske någonstans förklarar mig. Att jag har ångest och känner att jag har ätit massor men hon som vet tycker att jag äter för lite ibland, och för sällan för ofta. Uppenbarligen ser vi lite olika på mina matvanor och mitt matintag.
Vägning blir det med eller utan ångest, vad resultatet blir återstår att se.

Semester blir det nästa vecka. Nu är det bara att börja räkna ner.

X-Park Hofors

  • Jenny

    Hej hopp, vad kul ni ser ut att ha….
    Själv är jag precis klar med alla betalningar för dagen och börjar fundera på att röra mig hemåt, min rygg vill inte alls vara med längre – Ipren är i alla fall bra skit tills man får komma hem till vilan! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag / kväll och kör försiktigt hem. Hälsa Eva också.
    Kram på er :-)