There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En snabbis

- februari 10, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Ska snart ut och jobba lite. Har 4 timmars promenader att se fram emot, efter det att jag gått en halvtimme med mina egna dogs. Tänkte bara ge er en...

Ska snart ut och jobba lite. Har 4 timmars promenader att se fram emot, efter det att jag gått en halvtimme med mina egna dogs.

Tänkte bara ge er en uppdatering eftersom vecka 1 av min detox nu är avklarad och jag startar vecka två idag.

Resultatet är -3.5 kg på vågen. Veckan har gått bra. Jag kämpar med mitt vatten, visar fortfarande inget resultat av ketos på stickorna, och har hållit mig till att äta bara mina pulverpåsar.

Som jag skrev tidigare testar jag en för mig helt ny variant av VLCD. Det här märket har inte bara sötsliskiga shakes utan även ”mat” i form av gröt, pasta carbonara, pasta bolognese, red bean chili, grönsaksoppa, thaisoppa mm. För mig passar det sjukt bra. Var det nåt jag verkligen inte gillade sist var det just känslan av att bara ha söta kalla shakes att välja mellan sist. Nu äter jag gröt till frulle, shake till lunch i bilen på vardagarna och varm soppa på helgerna, och en matliknande röra till middag.

Visst, det är verkligen ingen gourmetmat men då ska man nog inte heller äta påsar. Enligt mig smakar det helt okej och alla maträtter går att hotta upp med kryddor och chili. Maken har smakat allt jag ätit och han tycker också att smaken är helt ok.

Jag är i alla fall inte hungrig, inte alls. Av nån konstig anledning tror jag ju alltid att jag ska svälta och dö när jag går på nån form av diet och varje gång så visar det sig att det aldrig är nåt problem. Jag är inte stor i maten och ju mindre jag äter desto mindre hungrig är jag. Konstigt att jag aldrig lär mig det.

Min plan är i alla fall att köra i 6 veckor. Jag har påsar hemma för 6 veckor så det kommer inte bli färre. Det jag däremot funderar på är om jag ska fortsätta några veckor till efter 6 veckor? Det är inte påsmaten som är svår, det är suget på allt annat. Samtidigt så skulle ytterligare 6 veckor innebära att jag i stort sett når min målvikt lagom till min födelsedag i Maj och DET skulle inte vara illa…..

Jag funderar och funderar…..får se vad jag kommer fram till. 5 veckor kvar nu i alla fall och första dagen av dessa är just idag!