There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En tur i mörker

- november 8, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det blev en riktigt bra dag igår. Jag höll mig från allt onyttigt, åt regelbundet, drack vatten och tränade. Så jag checkar av dagen som lyckad och helt enligt plan....

Det blev en riktigt bra dag igår.
Jag höll mig från allt onyttigt, åt regelbundet, drack vatten och tränade.
Så jag checkar av dagen som lyckad och helt enligt plan.

Visst att maten kan justeras, absolut, men nu ska jag inte ha så höga krav på mig att allt ska vara perfekt med en gång, så jag gläds åt att jag lyckades med exakt det jag tänkt mig.

Som träning hade jag funderingar på att gå elljusspåret vilket blir närmare 8 km men till slut bestämde jag mig för att ge mig på att jogga istället.
Eftersom jag inte hade en aning om hur mycket jag skulle orka med så hade jag inte bestämt mig för en exakt sträcka utan tänkte att jag tar det lite som det kommer.
Så jag promenerade iväg till elljusspåret och började jogga när jag kom upp på spåret.
Det gick bättre än jag vågat drömma och jag sprang längre än jag gjort tidigare.

Den totala sträckan var ca 5 km och av dessa 5 sprang jag helt säkert i alla fall 4, med 2 korta pauser då jag gick under ett par minuter.
Trots att elljusspåret är upplyst kändes det väldigt mörkt och sista kilometern när jag skippade spåret och genade hem på en grusväg som inte alls är upplyst blev en joggtur i kolmörker.
Note to self, lampa är nog bra att ha, eller hålla sig borta från skogen efter att solen har gått ner.

Idag ska jag försöka mig på samma vända igen, men då tänker jag komma ut en timme tidigare och förhoppningen är att hinna hem igen innan mörkret faller helt.

Några såna här pass och sen så känner jag mig förhoppningsvis redo att börja träna på Sats igen, och köra lite Bc och SaCoPu. Jag har faktiskt börjat boka upp mig på pass, det gäller ju att vara ute i tid, i Haninge är det köer kvällstid.
Så ni som saknat mig på Sats, kommer förhoppningsvis träffa på mig snart.

Tack alla ni som peppat och jagat på mig för att jag ska komma tillbaka. Ni som påmint mig om att jag är saknad och ni som säger att jag e bra.
Det uppskattas så enormt ska ni veta.