There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En tvivelaktig ära

- januari 31, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Men godmorgon på er i sedvanlig ordning så här strax efter 6 på morgonen. Idag är en ovanlig dag. På jobbet har vi inga elever. Istället ska vi visst inventera...

Men godmorgon på er i sedvanlig ordning så här strax efter 6 på morgonen.
Idag är en ovanlig dag.
På jobbet har vi inga elever.
Istället ska vi visst inventera och städa, låter inte sådär jätteroligt.
Sen är vi tydligen inbjudna på lärarfika och ska ha APT, nåt jag bara hört talas om ryktesvis tidigare. Jag har aldrig varit på ett APT själv.

Jag har också fått äran att öppna idag. En tvivelaktig ära som innebär att jag går först in och kollar läget. Det är inte de beryktade spökena vi jagar, fast jag har hört att det finns folk som gör sånt.
Så jag har blivit betrodd med nyckel, vilket Maken skrattade åt, med tanke på min första dag när jag satte igång larmet i skolan och skrämde ut mig själv ur byggnaden.

Mina Icebugs som jag testade igår har fått toppbetyg i skogen (efter långis med Ninjan i söndags) och toppbetyg i området hemma, jag tänker hundpromenader och promenader rent generellt. Däremot var de ingen hit till stan. Visserligen kan jag gå i dem utan att få ont i benhinnorna men de funkade dåligt på underlagen i stan där det just nu i alla fall är noll och ingen snö.

Så jag är fast med mina vinterkängor, de som är sköna att ha på men som gör ont att gå i.
Svårt att hitta EN sko som funkar i alla lägen.

Igår fick jag nöjet att träffa och fika med fina Veronica som jag träffar för sällan. Det var jättetrevligt och jag är glad att jag kände mig såpass pigg att jag faktiskt orkade. Vi satt i hennes kök till kl.18 och sen var det bara att rusha hem för att slänga ihop middag.
Jag lyckades dock ha den på bordet strax efter 19, vilket jag var nöjd med.

Sen gick kvällen snabbt och vid 22 var jag trött och somnade gott.