There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En underbar helg och ett nytt liv!

- februari 3, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vilken helg det har varit! Så sjukt kul! Och en alldeles perfekt avslutning och inledning på mina 6 detoxveckor. Jag brukar aldrig säga att jag är sjuk. Jag är inte...

Vilken helg det har varit! Så sjukt kul! Och en alldeles perfekt avslutning och inledning på mina 6 detoxveckor.

Jag brukar aldrig säga att jag är sjuk. Jag är inte det. Men jag har en del mindre problem.

Magkatarr som jag dragits med jag-vet-inte-hur-länge. Nån form av inflammation/överansträgning i fötterna (mer i den ena än den andra). Huvudvärk/migrän. Övervikt.

Inget av det här är egentligen nåt stort problem, det är för att jag äter meducin. Meducinen döljer symptomen och problem solved liksom! Fast ändå inte. Jag vet ju att i längden kan jag inte fortsätta så här.

Så nu tar jag paus. Min mage ska få vila från allt. Det blir pulversoppor och shakes i 6 veckor. Jag tror att det är dax. Har levt på Omeprazol (en om dagen) sedan April 2013. Och samarin som komplement.

Jag har druckit alkohol varenda helg sen före jul så det är det slut med nu och godiset med, det som blivit min ständiga följeslagare (varenda dag, ujujuj). Vatten däremot dricker jag aldrig, inte ens medicinerna tar jag med vatten (utan med kaffe), så vatten ska jag börja dricka nu.

Förutom magen ska jag få vikten på rätt håll igen. Jag har gått upp några kilon under julen (som för mig liksom blev halva december och hela januari), men dessa kilon ska bort nu. Det är ju fördelen med VLDC, att man går ner lite i vikt också. 10 kilon blev det förra gången på 4 veckor. Nu kör jag 6 veckor och hoppas på 10 kilo igen.

Det skulle göra att jag har ca 8 kilo kvar till mål, vilket i så fall känns hanterbart och fullt möjligt att nå före sommaren, eller till sommaren. Att nå min målvikt är en av de saker jag har tänkt lyckas med under 2014.

Så två av fyra punkter avklarade, vikt och mage. När det gäller fötterna så äter jag diklofenak, en om dagen för att palla med. Att kombinera det med alkohol varenda helg är väl knappast optimalt, så för fötterna och magen är det bara win-win att jag blir av med ett par kilo och skonar magen från alkohol och kombon alkohol och diklofenak.

Slutligen har vi huvudet. Där tror jag vinsten ligger i att dricka mer vatten, äta bättre och mer regelbundet, få ordning på vikten och då tror jag huvudet liksom bara hänger på.

Där hade vi mage, fötter, övervikt och huvudvärk. Och Tess dunderkur. Vilket då är valfri variant av en VLCD. Naturdiet, Nutrilette, Herbalife, what ever som får just dig att ticka. Själv provar jag en helt ny variant, som inte jag testat tidigare. Mer kommer om det framöver.

Helgen då? Vad var det som var så galet roligt? Jo två helt underbara damer, Mona och Maggan. En kvinna med en stark historia som jag gillade mycket. En vän som jag verkligen tycker om och ett hundratal härliga människor i alla åldrar. Det här var det roligaste jag gjort på länge och nästa gång hänger jag garanterat på låset för att få vara med igen!

STORT tack till alla som engagerat sig.