There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

En ursäkt

- december 27, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det har jag glömt att berätta. Att jag fick en av de finaste ursäkterna häromdagen. Och det värmde i mitt hjärta. En sak mindre som tynger ner själen. Tack<3 jag...

Det har jag glömt att berätta. Att jag fick en av de finaste ursäkterna häromdagen. Och det värmde i mitt hjärta. En sak mindre som tynger ner själen. Tack<3 jag blev jätteglad!

Och nej, det var inte från min äldsta vän. Nä, det är ett kapitel i mitt liv jag kommer göra mitt bästa för att lägga bakom mig från och med årsskiftet. Sedan i somras har jag sagt att jag stänger inga dörrar, tiden får utvisa hur det ska bli, men jag tror jag ändrar mig på den punkten. Faktiskt. För jag ser inte vitsen med att fortsätta hoppas på en lösning.

Vi hade 32 år tillsammans och ett fult avsked. Jag tror jag behåller de fina minnena och lämnar resten i soporna.

Annars då?

På julafton däckade alla killarna i familjen i världens förkylning. Som tur var först efter middagen. Sedan dess har vi hostat och nyst ikapp här hemma. Helt horribelt! Jag var iväg till Maxi och köpte ett helt lager av piller och nässprej. Nu verkar dock alla vara lite bättre så ett par dagar till så är vi nog alla redo för nyårsafton.

Årets julafton var den 20:e som jag firade tillsammans med maken. 1992 träffades möttes vi upp på det lokala sunkhaket efter att han firat med sin mamma, hemma. Jag hade ju själv mist min mamma bara 6 veckor tidigare och jag minns faktiskt inte vad jag gjorde innan jag åkte till krogen.

I februari har vi hängt ihop i 20 år!

På juldagen satt vi hemma hos snygga grannen och hennes man och drack öl och vin och snackade skit hela kvällen. Det var jättetrevligt! Vi ses allt för sällan! Resten av tiden har mest spenderats i soffan. Sovmornar utan väckarklocka och film till två på natten.

Jag har funderat lite på nyårslöften och jag brukar försöka att inte ge några men i år kanske jag ska göra det i alla fall. Bara för min egen skull funderar jag på att sätta upp lite mål för 2013. Jag vet inte, jag behöver nog fundera ett varv eller två till på det.

2012 är i alla fall ett år jag känner mig rätt tacksam över att det äntligen ska ta slut. Jag är fullt reda att lägga det bakom mig!