There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ett brev från skolan

- april 8, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vackra Fredag som började så fint och soligt. Kl.12 skulle det regna enligt min mobil. 12:06 regnade det. Det kan man kalla bra väderleksprognoser. För min del misstänker jag att...

Vackra Fredag som började så fint och soligt.
Kl.12 skulle det regna enligt min mobil. 12:06 regnade det.
Det kan man kalla bra väderleksprognoser.

För min del misstänker jag att det kommer bli så att jag INTE cyklar till träningen i kväll. Har ju sagt att jag ska vara en ”fintvädercyklist” och dessutom hade jag problem med benhinnorna och musklerna på smalbenen igår. Fast cyklingen å andra sidan tar kanske inte så mycket just där.

Jag var ute och promenerade igår och det var inga problem men sen valde jag att köra fram och tillbaka till Arlanda för att rädda ett par killar i nöd, när all tågtrafik var satt ur spel på grund av ett strömavbrott. På kvällen sedan så värkte det ordentligt i vänster smalben.
Nån form av kramp i musklerna tror jag för efter lite massage så släppte det nästan helt.
Det var väl kombon av promenaden och sedan 2 timmar i bilen som överansträngde benet.

Listor

Jag började dagen idag med att göra en lista med saker jag tänkte hinna med att göra under dagen. Det kanske inte var den mest genomtänkta listan för vissa av punkterna är himla svåra att stryka och det gör mig lite deppig, när halva dagen har gått och många punkter kvarstår.

Det gäller ju att skriva smarta listor så att man kan njuta av att kråka av grej efter grej.
Min lista har punkter som tvätt (vilket jag har hållit på med hela dagen men inte är klar med än), träning (vilket jag ju ska göra 17:30), Middag (ja vi har typ bestämt vad vi ska äta men inte handlat än).
Såna punkter blir man inte lyckligare av direkt.

Snart ska jag i alla fall åka och handla middag och byta in filmerna i videobutiken så kan jag kråka av två punkter till på listan.

Ett brev från skolan

Lillfisen kom hem med ett jättegulligt brev åt mig från resurspersonen i hennes klass. Det var ett tackbrev för en blomma LillFisen gav till henne.

Brev från skolanResursen fyllde år igår och när jag och LillFisen hade varit och handlat så kom hon ju på att istället för godis till helgen skulle hon köpt en blomma till Resursen.

Det ni, hon hade alltså gärna avstått godiset för att köpa en blomma till en lärare.
Sa jag att hon är 10½ år?
Och har ett stort hjärta.

Nu hade vi inte tid att springa in igen, men på kvällen några timmar senare när vi var på väg tillbaka från Arlanda stannade vi till, och jag köpte en blomma som LillFisen fick ge till resursen idag.
Och som tack tillbaka fick jag ett jättefint brev från resursen, det värmde mammahjärtat och man känner att man träffat rätt i uppfostran när man får sånt fint beröm.

Klicka på det och läs själva.

Jag hoppas ni alla får en underbar fredag och en härlig helg.
Själv ska jag träna och slappa ikväll, umgås med fina vänner imorgon och fika med en kompis i stan på söndag.
Känns som att det kommer att bli en bra helg.