There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Ett litet steg närmare 40, vem bryr sig?

- maj 17, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Så är då helgen över, och på pappret är jag ett år äldre. Det har varit en bra helg på många sätt och samtidigt en lite ledsam helg. I 8...

Så är då helgen över, och på pappret är jag ett år äldre. Det har varit en bra helg på många sätt och samtidigt en lite ledsam helg.

I 8 veckor har jag flaggat för att jag skulle fira min födelsedag, på min födelsedag, nu när jag för en gångs skull fyllde på en lördag. Lika länge har en del av mina vänner pratat om hur roligt det ska bli, att ses igen och festa tillsammans. Men så blev det inte.

Nej Tack

Att fylla 38 var i det perspektivet verkligen inte alls roligt för när det var dax att tacka ja till festen jag planerat tackade alla nej. Inte alla, men av runt 30 bjudna var det nästan 20 som tackade nej. Trots att de vetat om den kommande festen, trots att de sagt att de ville komma så valde de att prioritera annat. Några valde att inte svara alls.

Några kunde verkligen inte komma, sjukdom, arbete osv som satte käppar i hjulet. Det är inget att orda om, sånt som livet kan man ofta inte påverka, men resten, de som prioriterat annat, de fick mig helt klart att fundera över hur fantastiska vänner jag egentligen har.

Avhopp

Av de 8 som till slut tackat ja, var det en som hoppade av i sista minuten av helt förklarliga orsaker och 2 som 20 minuter innan helt plötsligt valde att inte komma. Så vi var 5.

Inget fel på det, vi hade det jättetrevligt, verkligen, höll på till 02:30, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är besviken på alla som helt plötsligt var upptagna på landställen, andra middagar osv. För min del så säger det mycket om hur jag prioriteras, uppenbarligen inte så högt som jag trott.

Dumt av mig kanske, att faktiskt tro att folk verkligen ville komma, men nu vet jag bättre. Av de Eva bjöd valde alla att tacka nej.

Ensam bland vänner

Näe, 38 var inte min roligaste födelsedag men det slutade med att jag spenderade kvällen med verkliga vänner och egentligen kanske jag inte borde önska mig mer. Omgiven av folk jag älskar borde jag inte känna mig ensam men det krävdes mycket vilja för att tränga undan alla andra funderingar.

Kanske var det det som störde min sömn i natt, för jag sov verkligen fruktansvärt dåligt. Drömde först att Lilla T hade hamnat i sockerkoma igen och vaknade svettig, rusade in hos honom, kollade sockret för att konstatera att allt var normalt. Fortsatte resten av natten med snurriga drömmar om konstiga relationer och vaknade utmattad runt 6 på morgonen.

ArlandaTvivel

Ikväll ska jag hämta vänner på Arlanda vid midnatt, på eget initiativ. Jag vill gärna göra det. Verkligen.
Fler vänner som jag tycker jättemycket om, och jag hoppas att det är ömsesidigt.
Jag ältar och tvivlar men hoppas att det inte bara är jag som har tvingat mig in i gemenskapen.

Jag vill så gärna känna mig utvald, invald, medbjuden, önskvärd och delaktig,
men idag känns det mest som om jag står utanför fönstret och tittar in.

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Hej snälla du :-)
  Super cool, det känns härligt att höra!!!
  TACK!

  Vi ses absolut imorgon, då är Inka tillbaka med :-)

 • Martina

  Hej Tess

  Nej vad tråkigt att det inte blev som du trott.
  Känner igen det du känner till fullo!
  Men tycker du är super cool och du kämpar på super bra.
  vi ses på Pumpen i morgon..

  Häls Martina

 • Pingback: Tweets that mention Ett litet steg närmare 40, vem bryr sig? | Party Pinglan -- Topsy.com