There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

FabricSkin Keyboard Folio för iPad

- juni 29, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag har jag köpt ett nytt Ipadskal från Logitech. Mitt gamla gick sönder och planen var att leta efter ett nytt av samma märke (Puro), för jag var väldigt nöjd...

Idag har jag köpt ett nytt Ipadskal från Logitech. Mitt gamla gick sönder och planen var att leta efter ett nytt av samma märke (Puro), för jag var väldigt nöjd med det jag hade.

Jag åkte till Media Markt i Länna där jag köpte det gamla skalet, men de två varianter de hade från Puro var inget som jag ville ha. Däremot blev jag givetvis alldeles kär i det dyraste skalet på hela bygget, med inbyggt blåtandstangentbord.

Skitsnyggt och skitdyrt. Så jag köpte det. Tänkte att jag behöver det nu när jag ska blogga massor om min viktresa efter operationen och som en present för att jag e så duktig. Nä, jag köpte det för att jag ville ha det.

Själva tangentbordet laddas med en sladd med Lightningkontakt, den nya Applekontakten, och tangentbordet behöver laddas var tredje månad om man använder det 2 timmar om dagen.

Tangentbordet är helt integrerat i skalet och vattentåligt. Till skillnad från Ipadens egna tangentbord får man här piltangenter och snabbvalsknappar med genvägar till volym, bildgalleriet, sökrutan, mm.

Jag är jättenöjd!